Ova maketa se trenutno radi "punom parom" koliko je to moguce (u zavisnosti od slobodnog vremena).
Jos uvek je projekat u radu i trebala bi da se nadje na nekoj manjoj dioramici.
Ukratko opis makete:
Osnova Sdkfz 251 ausf B je Zvezda.Na prvi pogled izgleda obecavajuce.Da me neki nebi razumeli pogresno
daleko je od ocajne ali isto tako i od "savrsenog" ako takva maketa postoji

Pri sastavljanju donjeg trupa,nosaca osovina,morarte dobro da turpijate/smirglate,kako
bi se delovi dobro uklopili.Nosaci lenjivaca traze obradu kako bi tockici upali bez problema.
Gusenice,i ako na prvi pogled izgledaju kao Dragonove magic track,one to nisu.Clanci ne upadaju lagano
jedan u drugi.Ja sam resio problem tako sto sam seko "noseci" klin pa ih onda spajao
kao kod Tamiye.Stvar koja mi se svidja

je sto imate dat sasvim solidan motor.Uz malo dorade
mozete dobiti kompletni unutrsanji motorni deo.
Sto se topa tice i konverzionog dela,iskoristio sam top i unutrasnje delove za borbeno
odeljenje od Dragonovog Sdkfz 251,3 u 1 Wurfrahmen 40.Blenda topa je od escovanog
seta koji daje Dargon,kao i unutrasnji okvir za municiju.Cev topa je metalna i takodje se dobija u Dragonovoj
kutiji.
Ceka me dorada gusenica,jer mi nisu ispale bas dobro,jos malo chipinga,gomila opreme koja treba
da se ubaci i nakaci na vozilo,i naravno dorada manjih sitnica.Neke slike su slikane blicem neke ne.
Nadam se da cu za par dana moci da okacim napredak.

Razmera je 1/35