Revell 1/72, King Tiger

Previous topic - Next topic

Bojan Ue

Pozdrav drustvo. Zavrsen i ovaj malisan. Maketa je dobra, lepo se sklapa, nema mnogo gitovanja. Gusenice su odlicne, segmentne i ja najvise volim takve u radu. Farbanje je palo cetkicom, uljanim Humbrol bojama, 94, 160, 117. Prljanje uradjeno suvim pastelima diskretno. Evo slika

Pozdrav!

Miroslav

lord sir giga

Da li je ovo slikano telefonom posto su slike nekako mutne.
Lepo odradjeno kad covek radi za svoju dusu, a ne ko ja sa ogranicena sredstva.
Sto sam kazes Diskrecija za prljanje zagarantovana.
Imam jednu primedbu, a nisi samo ti u pitanju, a tice se otvora na tenku, bolje je iste zatvoriti nego da se gleda prazna unutrasnjost.
Imah nekoliko prilika da vidim ovakve stvari i stvarno daju ruznu sliku maketi.
E sad da je unutrasnjost odradjena onda OK.
Stvarno lep rad nema sta.

zamorano

Odličan rad na odličnoj maketi! Taman je sve odrađeno sa merom, bez preterivanja. Šteta što su slike malo šumovite, ali vidi se da valja.

Momcha

Lep rad,sve je na svom mestu.Samo ubuduce ako ne mozes da podesis svetlo sijalicama,slikaj na dnevnom svetlu.
Opsti utisak ce biti jos bolji.
:cheers

medico

odlicno , imajuci obzira da je 1/72 ispalo je odlicno cak i meki prelazi izmedju boja ...sjajno

Hawkeye

Fantasticno,posebno mi se svidja kako si uradio ova sitna ostecenja.Jos jedan dokaz da i tenkovi u 1/72 mogu da se urade jednako dobro kao i u 1/35,a jos ako je maketa REVELL-ova  :naughty !

'Уживај младићу за младости своје!'

Messerschmitt

Свака част! Јако лепа макета, још бољи рад, све 5!
Ја баш сад намеравам да почнем исту звер али од Italeri-ја :cheers

Bojan Ue

Hvala svima na komentarima! Izvinjavam se stvarno na losijim slikama ali nemam trenutno ni komp ni aparat pa cim dodjem u posed oba bice i lepsih slika!  :super

BodzaKambodza

gmiserbia