Kampanja "pesak" :)

Previous topic - Next topic

Nemsy_29

Ja mozda uletim sa nekim migom-23  ;D

sezan

Quote from: Sijamski_Mrmot on 04-06-2010, 17:02:04
Posto sam sad, posle najnovije selidbe, dobio celih 7m2 za radionicu, cim je dovedem u funkcionalno stanje, pocinjem! :)

Ti si dobar ,meni zena dala citavih 4 m! Uh sto dobra tema!Arapski migovi i izraelski Kfirovi...sta ti dusa hoce..!
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

lord sir giga

Da li moze revell 1/72 P-51B iz Kine, Kunming pilot Col "Tex" Hill.
Mislim kina pesak zuto, pa ako moze moze ako nemoze onda cu da radim onog talijanskog Britanca Tarantela Italy

Momcha

Koliko ja znam,Kina nije imala ni jedan sukob na pescanom tlu.Mislim da je poenta kampanje vise nego jasna.
Znaci,ko zeli da ucestvuje da obrati paznju na oznacavanje na maketama.Nije nuzno da odmah svi napisu sta ce da prave.
Kad pocnete maketu tad i startujete svoj topik.Sa Adminima cu dogovoriti pocetak kampanje,sto ce biti za koji dan.
Bitna pravila de se podsetimo su da imate sliku makete prilikom izrade,bojenja i naravno finalni izgled.

Sva ostala pitanja mozete postaviti u ovom topiku vezana za kampanju.
Kampanja staruje uskoro
:cheers

dragos

Ja planiram iracki T-72 M1 i egipatski Is-3.Odlicna kampanja,a jos bolji rok.Pozdrav sa automatskog strelista Oresac.

milanco

I ja sam za dace bog da nesto konacno uradim do kraja ;D
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

PELE

Ovo su sigurne makete koje cu raditi...

MiG-21MF Iraqi Air Force KP 1/72
MiG-21MF Egypt Air Force Condor 1/72 (s tim sto moram grbu da stanjim)
MiG-25PD Libyan Air Force Condor 1/72
MiG-15 UTI Egypt Air Force KP 1/72
Su-20M-2 Angolan Air Force Mastercraft 1/72

Momcho, jel nije problem ako je trup na MiG-u 25 sklopljen? (bez krila i vertikalaca)

Pozz

sezan

Jel mora od pocetka da se slika!Ja sam sa Kfirom pred kraj?Nemam fotke sklapanja!
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

Dada

Ako vreme dozvoli, racunajte me sa par avioncica iz raznih era...

Momcha

Mislim da bi najbolje bilo da svi krenemo od nule sa izradom maketa.Jedino ako neko planira dioramu npr.
pa vec ima neku uradjenu maketu koju bi da doda tek napravljenoj novoj,onda bi to bilo ok.Godinu dana je dug period
da svako od nas napravi nesto...od nule :)

Nemsy_29

Da li bi ovaj Italerijev F-15E 1/72 mogao da ucestvuje u kampanji  ???

Lud13

Evo ja cu sigurno raditi P-40 Tomahawk MkII (1:32 Trupeter) Desert Air Force, a da mu pravi drustvo naravno i neki Messer :)

Milan18111

I ja se pridruzujem kampanji sa ovim MiG-21 PF...

jos se nisam odlucio za oznake... Irak ili Egipat

Momcha

Podsetio bih sve zainteresovane da privedu kraju svoje zapocete makete jer se kampanja zavrsava 11.06.

Momcha

Momcha

Kako se dan lagano zavrsava,mogu da proglasim kraj kampanje "PESAK".Od 15 prijavlenih maketa,
11 je zavrseno tako da kampanju mogu da proglasim uspesnom.Iako je vremenski period za kampanju,po
meni bio vise nego li dovoljan (godinu dana),4 makete nisu zavrsene.
Svi zavrseni radovi su jako kvalitetni.
Da ne duzim,zahvaljujem se (kao inicijator kampanje) svima na ucescu i do sledece,koja startuje uskoro,nadam se  :)