6mm Palma

Previous topic - Next topic

bokaso 1

Probno sam napravio ove palme  za 6mm  ili 1/285.... Materijal je zica, papir, sundjer, pesak, drvofix.... Na postolju je 3cm x 3cm iza AA baterija...

JUNKERS

U jeeeeeeeeeeeee. Kolega pa jel ima nesto vece da radite? :) Jako lepo kao i ostali radovi svaka cast. :super E vi ste poceli sa Drugim Svetskim ratom, pa do rata u Bosni, pa ste malo bili radili Geografiju pravili ste sela, kuce i WC-ove i sad na botaniku. Ima li kraja ovome ? ;D A jel moze neki kokos ili majmunce ili tako nesto?

Hugo Sperle

:super
Ovo je PALMA!

:violin JAO, ZIVELI!  :violin

bokaso 1

Quote from: JUNKERS on 02-04-2010, 17:05:24
U jeeeeeeeeeeeee. Kolega pa jel ima nesto vece da radite? :) Jako lepo kao i ostali radovi svaka cast. :super E vi ste poceli sa Drugim Svetskim ratom, pa do rata u Bosni, pa ste malo bili radili Geografiju pravili ste sela, kuce i WC-ove i sad na botaniku. Ima li kraja ovome ? ;D A jel moze neki kokos ili majmunce ili tako nesto?

Postovani kolega, pa da znate da ste u pravu.... Malko sam radio nesto za LOTR i 40k ali sam poklonio..... Danas sam dobio stasno lepu ideju.... No otom -potom.... Jednom sam napisao o tome.... Pravim za WG, a kad pravis za to onda ti treba ceo svet u toj razmeri.... Nemojte kolega zaboraviti da posedujem prilicno veliku armiju Nemaca u 6mm koji mogu biti DAK.... Bosnu radim za svoju dusu i tek predstoji enterijer za 3mm.... Inace velike razmere pravim iz vise razloga, svidja mi se, akcenat je na oklopu, velike bitke na malom prostoru, malo zauzima mesta kad se odlaze (samim tim manje sukoba sa mojima).....

JUNKERS

He, he,he lukavo kolega, lu-ka-vo, velike bitke na malom prostoru... he,he,he. Pa dobro vam ide ovo kolega samo tako nastavite. Svaka cast ja skidam kapu... ;D

bokaso 1

Quote from: JUNKERS on 02-04-2010, 17:43:28
He, he,he lukavo kolega, lu-ka-vo, velike bitke na malom prostoru... he,he,he. Pa dobro vam ide ovo kolega samo tako nastavite. Svaka cast ja skidam kapu... ;D

Ma sramota me da kazem da mi moji ne daju da sklapam makete pa ovo mogu da sakrijem..... :cry

JUNKERS

Ha, ha, ha, ha. Isti problem i kod mene ali samo sto sam ja pogresi razmeru 1/24. :hahaha

bokaso 1

Quote from: JUNKERS on 02-04-2010, 19:46:25
Ha, ha, ha, ha. Isti problem i kod mene ali samo sto sam ja pogresi razmeru 1/24. :hahaha

Joooj kolega kako li ti to krijes...? Ja jedva izlazim na kraj sa ovim mojim a tek ti....  :hahaha Cekaj da vidis sledeci projekat.... No sala kraju, nije mi problem napraviti vec sta sa tim posle.... Gotovo sve krupne stvari sam podelio jer mi zao da gledam kako se lome.... jedan deo stvari drzim u hodniku zgrade (pa ako neko hoce da uzme od dece, neka uzme. Stvarno nemam gde sa time). To je glavni razlog sto ne pravim nista krupnije. Ovo moje stane u kutiju od CD-a a za toliko imam mesta....... :cheers

JUNKERS

A gde ja da nadjem toliku kutiju od CD-a? :hahaha Salim se ja moje velike makete sklanjam na police a male one u 1/144 sklanjam u vitrine. Kako se borrite sa prasinom mislim posto su vam teko male makete? :) Ja deci nedam vise nista. Moj mladji brat se igrao loptom u sobi i udario u vitrinu imam jednog poginulog i dva ranjena. :cry
Kako tako mozete da bacite svoj trud deci? Sto ih jednostavno neprodate?

Vizant

*offtopic
bokaso imash ti neke veze sa amigama?

bokaso 1

Quote from: Vizant on 24-06-2010, 10:51:45
*offtopic
bokaso imash ti neke veze sa amigama?

Izvini tek sam sada primetio da si me nesto pitao......

Jok ja, cist bakar.....

Ne znam ti ja sta su amige....

LordNelson

Bas su simpaticne.  :)   :super

bokaso 1