LAV-C2,"O.I.F" U.S. Marine Corps

Previous topic - Next topic

Momcha

I jos jedna maketa koju sam zavrsio u zadnje vreme.Nisam kacio ranije radove iz razloga sto i nisam bio
siguran da cu da je zavrsim.U pitanju je Trumpeter LAV  komandni 1/35,"O.I.F."Dodatna oprema je od Tamiye
Slep muffler je od Legend Production.
elem,slike :):

Hawkeye

Super ti je ispao ovaj tockas,nego Momco,jel ti ovo iz Iraka?

'Уживај младићу за младости своје!'

Sandman

bio jednom jedan LAV... kakav LAV? Momchin LAV-C2! ... :D

dobro je ispao - posebno mi se dopadaju detalji raznih kartonskih kutija nabacanih po krovu, farbanje je vec klasika dobro, a lepo je shto si nam pokazao i "kako rade putari" van Srbije :D

jesi li za asfaltnu podlogu koristio neku abrazivnu povrshinu tipa fine shmirgle, ili je ona asfalt siva farbana?

ako je farbano koju si boju koristio?

zastava na vozilu mi deluje kao da je od platna?  ::)

Trutek

Odličan je ispao.

Nego moze samo jedan prijedlog, a to sam vidio na vecini tvoj diorama/vinjeta i sto mogu reci malo bode u oci, ajde kad se toliko potrudis oko makete daj napravi okvir diorame od drva, puno efektnije ce izgledati i puno ljepše. Sad neznam dal isto nosis sve te diorame po natjecanjima, ako da dobit ces i plus kod sudaca na temelju okvira (provjereno i sigurno). A taj ti okvir barem nije problem napraviti, kupis malo balze, par profila kutnika malenih i sklepas za sat vremena.

Eto ne kritiziram samo dajem konstruktivan prijedlog.

Lijep pozdrav.

Kerber

Momcho, poludeo si nacisto ! ;)
kad stizes bre...Odlicno vozilo!
Detalji 'vade mast", a uz to tragovi blatnjavih guma na asfaltu...Ne znam sta mi se vise dopada (vise volim tockase od gusenicara, pa...).

Ram oko podloge je dobar predlog, naravno, ako  mozes to da "uklaviris".

lord sir giga

E Nemci Nemci sta ce te sad kad ovo budete videli posretstvom satelita ;D
Za kutije od Pepsi i Maliboro i ostalo si koristio dekale ili delove od folija soka i kutije od cigara.
U svakom slucaju jako inovativno, sto je kod tebe cisto standard, lepo i korisno cisto da se pokaze i na maketama da su i vojnici ljudi da vole da jedu i piju bilo sok bilo pivo, i cigare naravno.

medico

uh , dobar je !
svidja mi posebno se efekat mat povrsina i kontrast kojim si docarao plastificicane cirade koje su smotane sa strane  :super
za ,moj ukus samo malo prashine na felnama i  ako nije kasno na asvaltu dodaj josh neku sharu gume drugacijeg tipa ...

milanco

Perfektno Momco svaka cast odlican izbor makete  :mjetal uvek je lepo videti lep tockas i prelep kraj  :super :super :super
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Srdjan

Odlican!!! Kako si profi uradio postolje, mislim daSrbija putevi placu za tobom  ;D

Momcha

Hvala na komentarima.Razmisljam vec duze vreme da stavim sve zavrsene diorame (vece i manje) na
drvenu podlogu (kao sto Tripko pravi ),ali mi je uvek prece nesto drugo da kupim nego na to da potrosim pare.
Ali cu to u svakom slucaju da uradim.Podloga je nasitnija moguca vodena smirgla,skoro da je i ne osecate
pod prste.Po meni idealna za ovakve stvari i kosta samo 20-30 din.
Trazio mi Mrkonjic par saveta za koridor 10 ali sam mu reko da nemam vremena...........maketarim  :naughty

i poslusah neke savete  ;D