Mercedes L4500A 1/35 Zvezda

Previous topic - Next topic

Terorista

Evo i od mene jedna maketa nadam se da ce vam se svideti :) naravno ako Bog da imacete prilike i da je vidite na takmicenju sad u decembru :) pozdrav i radujem se svakom vasem komentaru :)

ubermagog

Maketa izgleda dobro urađena, nego su ti fotografije (ili svetlo na njima) nešto čudni... siva izgleda ko svetlo plava a blato (verovatno oker) je otišlo u žutu!
a ni beli čupavi peškir nije pomogao jer mi se učinilo u prvom trenutku da je neka snežna scena u pitanju!

Hoćeš li napraviti nekakvu bazu sa zemljom, nekog majstora da petlja po motoru, ili tako nešto?
Ne bi bilo loše, sigurno će da ti upotpuni izgled  :)

sale86

Extra je odradjen Dejo!! Mnogo mi se svidja onaj detalj izlivenog ulja po buretu i patosu prikolice!! Vrh, i sa srecom na takmicenju :) :) :)

Momcha

Vidi se da si se potrudio.Slazem se sa Subom da su slike losijeg kvaliteta i da kvare celu pricu.Slikaj po dnevnom svetlu.

Hammond_Lord

Verujete na rec, Mercedes opako izgleda, video sam ga sad za vikend! Zbog loseg svetla ne vidi se ni 10 deo, ali za dve nedelje na aerodromu, imacete prilike da se i sami uverite!

Terorista

Hvala svima
ovako... cinjenica je da je blic od aparata malo vise upropastio detalje :deadhorse ... napravicemo nove slike nije problem samo da se malo popravi vreme :) mada mi se cini da necu imati srece sa tim pa cete pre imati prilike da maketu vidite uzivo na takmicenju
dakle, poenta price:
vozilo je zamisljeno kao pokvareno i mesto na diorami bi trebalo da zauzima pored puta, zemlja je zuta jer se prica odvija u Rusiji a rusko blato je zuto (ilovaca)
boja vozila je siva samo sto je to blic iskusno pretvorio u neku golubije plavu
:cheers pozdrav svima