PAK-FA 1/72 Zvezda

Previous topic - Next topic

Suhoj

Evo red je da ga okacim kad toliko spominjem i hvalim maketu  ;D

Slike su odvratne slikano mobilnim pa izgleda uzasno al vidi se celina  ;D

Ofarban je sad treba d amu sredjujem neke sitnice (kao npr. sto se vidi na drugoj fotki malo da mi je traka pocepala boju na horizontalcu) al nikako da se nateram stoji ovako vec 3 nedelje.

Obe sive su mesane i radio sam po slici jer sastavnica daje totalno promasene boje a onaj sa ARC-a takodje ima proamsenu svetlo sivu (plavkasto sivu il sta je vec)

Bare metal ispao lepo po mom misljenju, sa boljim fotkama (jednog dana  ;D a mozda i sutra jer cu slikati jagdtigra pa uzmem i ovo slikam) videcete kakav je zapravo....

Evo ovih uzasnih slika pa ocenite  :)

Nemsy_29

Odlican! Bare metal je odlicno ispao, a mislim da si i boje lepo pogodio.

Aj zavrsavaj ovo cudo  :)

sezan

Kolko vidim ,lepo si ga udesio! Ajde zavrsavaj sad!

:cheers
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

Jadgkommando

Lepo izgleda Suhoi, koje si boje koristio? Verovatno mix?

Suhoj

@woodoo
Da, mix je, svetlija je MM medium gray sa LGG u odnosu 80:20 a tamnija je MM Schwarzgray sa LGG u odnosu 90:10

PELE

Заиста одлично, свака ти част!

Ајд завршавај ово!  ;D

Jadgkommando

Dooobar, od oka izgleda da si bas potreffio boje...

Cicak1973

Sandman

Vidi samo kad budesh slikao sa fotoaparatom podesi i white balance da bude dobar kako bi stekli pravi utisak o bojama kamuflaze - meni ovo dosta lichi na boje na pravom T-50!

Izduvnik chak i na ovoj mutnoj slici deluje odlichno - koje si sve metalik boje koristio? Obichnu seriju boja ili metalajzere?
Jedino mi deluje da treba josh malo napred da bude produzen taj metalni deo - malo ispred napadne ivice vertikalca - barem je tako na pravom avionu - na maketi se verovatno linije ove panelizacije zavrshavaju tu dokle si ofarbao?

Popravi samo taj desni horizontalac i nemoj da te mrzi da napravish bolje slike ;)

Suhoj

@sandman
MM metalizere sam kosristio.
A sto se tice ovoga dokle idu mislim da sam potrefio jer i na pravom se vidi da idu do ova 2 metalna koji su ispred njih, a farbao sam do panela koji je tu.

Sandman

Quote from: Suhoj on 13-01-2011, 11:36:37
A sto se tice ovoga dokle idu mislim da sam potrefio jer i na pravom se vidi da idu do ova 2 metalna koji su ispred njih, a farbao sam do panela koji je tu.

Ma kapiram da si farbao dokle ti ide panel, nego su taj panel izgleda povukli unazad malo na maketi, sa ove fotke se bash vidi da taj metalni deo ide malo ispred same napadne ivice vertikalca - ide do onih usisnika u korenu vertikalaca...na ovoj drugoj slici tvoje makete bih rekao da treba josh nekih 2-3mm napred da ide  :-\

Ne kazem da je tvoja krivica nego do proizvodjacha ;)

Suhoj

Evo dobrih fotki  ;D
Ima jedna sa F-22 i ima jedna sa Su-35BM koji trenutno takodje radim.

Tomcat

Lepo... Nego, ajd' radi taj Su-35, zanimljivije je nego ovi ''izlomljeni''  ;)
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

Suhoj

drakii

Dooopada, jedva chekam deda mraza, pre svega si dao napredni balan u maketizmu istok # zapad, taraba treba da predstavlja crticu, ne nadjoh je na tastaturi, a tebi bravo, pozdrav   :pilot