TATRA T - 815 ACHR - 1/30 scratchbuild

Previous topic - Next topic

MBT - Slovakia

Pozdrav svim iz Slovačke,
mislim da i kod vas u Srbije znate Čecholovački (i sad Češki) kamioni TATRA. Vozila TATRA koristi mnogo deržav, u civilnoj i vojnoj zoni. India proizvodi ova vozila u licenciji. Maketu ja uradio u češkoj schemi, saradujemo vozila TATRA koristi i Slovačka vojska, no ne ovu verziju ACHR. Ovo je specijalna chimijska verzija:

Kako svi moji samogradnji i ovu maketu ja uradio iz odlivakov iz epoxidnej smoli. To znači mne bilo je potrebno uraditi tehnički načrt i proizvesti kalupi. Onda uraditi odlivaki, gitovanje i smirglovanje i proizvedenje deovih. I ovde je rezultat rada -  moja maketa TATRA   T - 815. Nadam sa da se vam bude svideti:

Aki

Свака част пријатељу, изврсно изгледа!
Врхунска самоградња!

NecaRamone

Aki, tesko da covek zna cirilicu.

Sad sam video da je scratchbuild. odlicno izgleda, svaka cast

dragos

Pozdrav!Meni se svidjaju svi tvoji radovi,a ni ovaj nije izuzetak.Potrazio sam malo na Netu ovaj kamion i mogu reci da maketa fino izgleda.

pekar

Da li nam se sviđa?

Pa ovo je prijatelju EXTRA ODLIČNO :mjetal
Svaka ti čast, ja se bogami nikad neću upuštati u ovakve korake.
Imam rezin pragu u 1/35 pa eno je stoji i čeka  :headbang
IL-76

MBT - Slovakia

Puno hvala na komentarama, prijatelja. Da, znam ja i cirilicu, kod nas mnogo ljudi zna ruski  ::)
To pekar: kaku Pragu Ty imaš, ovu sa 2x 30 mm top?

flanker

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Patriota

Veľký model kit. Pravda, majstrovské dielo ! Si skutočný génius!  :bravo :god :super

Za sve koji ne znaju Slovački jezik: Veličanstvena maketa. Pravi majstorski rad ! Ti si pravi genije !

Shteff

Bas razmisljam sta je izvodljivo da napravim u samogradnji, i ovako nesto mi sigurno ne bi palo napamet!  ;D
Svaka cast! Bravo!

pekar

[/quote]
Da baš tu i sva je od rezina  e kad dođe na red ....... :headbang
IL-76

MBT - Slovakia

Hvala vam, prijatelji  :caooo
To Patriota: Ty znaš Slovački? :bravo
To Shteff: proizvoditi samogradnji je trudno radenje, no kako rezultat Ty imaš maketu koju niko ne ima...

MBT - Slovakia

Quote from: pekar on 22-01-2011, 19:00:14

Da baš tu i sva je od rezina  e kad dođe na red ....... :headbang
[/quote]

Ova je Tvoja Praga, da?

Ja ovo vozilo dobro znam, koristila je i naša slovačka vojska.

Messerschmitt

Свака част! Просто не верујем очима да је ово самоградња. :cheers

pekar

To je ta pragica  !
A treba je uraditi kako treba jer sam tu maketu video u Mosonu  extra odradjena samo ......
IL-76

djos & filip

Fenomenalno odradjena maketa, kao sto je vec receno na nivou svih samogradnji koje si do sada uradio.

MAJSTORSKI!

Tvoje makete izgledaju mnogo bolje nego mnostvo maketa renomiranih proizvodjaca. Jos jednom sve pohvale.

Veliki pozdrav

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......