predlog - "ČETIRI VELIKANA" - Spitfajer, Mustang, Jak i Meseršmit 109

Previous topic - Next topic

Goran A.

Prijavljujem Me-109 G-2 ili Spitfire IX. Jos nisam odlucio koji od ta dva.

Sijamski_Mrmot

Ja jos uvek nisam bio u nabavci tako da za sada nemam predstavu sta cu raditi, nadam se da to ostalima nije problem. Cim nabavim javljam sta je :D

Srdjan

Quote from: Sijamski_Mrmot on 08-01-2011, 20:08:55
Ja jos uvek nisam bio u nabavci tako da za sada nemam predstavu sta cu raditi, nadam se da to ostalima nije problem. Cim nabavim javljam sta je :D

Takodje! Ali ucestvujem sigurno. Radicu spit ili messer u 1 / 48, mada ako bude dovoljno kesa nije iskljuceno da radim i oba uporedo, jer vec duze vreme zelim da ih sastavim, a i krajnje je vreme da se malo ozbiljnije aktiviram i prevazidjem ove pocetnicke greske :D

Je l' moze da se pocne jedan, pa u toku kampanje da se pocne drugi, ili mora unapred da se najavi. Mislim, kampanja traje 6 meseci sto je i vise nego dovoljno da se sastave dva aviona, ali stvarno ne znam da li cu imati sada novca za oba  >:(

I za kraj: da li je potrebno da se sve to prati kroz neki "foto session" (sto bi rek'o Bosko iz Cityja) , ili je dovoljno fotka za kraj, s obzirom da nemam aparat, a telefon je s****e?  :deadhorse

mutayu

Trebalo bi da citav proces izrade makete ispratis sa , recimo, tri "photo sessiona". Na pocetku, tokom rada i na kraju. Verujem da ti to nece biti toliki problem.

Srdjan

Sutra konacno idem u nabavku. Htedoh da priupitam, da li Airfix, Academy, i ICM prave neku valjanu verziju nekog od ova 4 aviona, i imate li neku preporuku?

Za pocetak bih radio messera i spita, ali kako nisam sa parama uopste dobar ovih meseci da bi izdvojio za tamiyu ili nesto slicno, a od gore navedenih prozivodjaca nikada nista nisam radio, treba mi vasa pomoc.

Otto Skorzeny

Pridružujem sa kampanji sa Italeri (1/72) P-51 Mustang, za početak.
Radiću RAF varijantu Mk.IV. 

Srdjan

Samo da vam kazem da me danima muci sto nije i Zero u ovoj kampanji  :-[ A da je zasluzio, zasluzio je...  :rtfm

E tako, sad mi je lakse  :violin :zvizduc

Dada

Ako mi se sve kockice sloze, racunajte me sa A-Modelovim Yak-9P (JRV ili Poljak) znam, mazohista  sam :D