North American P-51B Mustang 1/72

Previous topic - Next topic

hikipoklica

Na kupu pazario, pa ajde da ga radim malo i eventualno primjenim znanja stecena na prethodnim avioncicima.
Evo ih slike iz kokpita, malo su losije jer su sa telefona ali to je sto je...
Drybrush sam odradio na instrument panelu, stavio srebrnu tackicu na kopcu od nekog dzepa iznad glave i po malo nesretno odradio instrumente sa strane na fuselage.
Pocetnik sam sa pojasevima, zaletio se na lim od nes kafe misleci da cu moci da ga odradim kad ono... Na kraju sam zavrsio na staroj dobroj traci :) Valjalo bi ako mi kazete kako da ga zalijepim za plastiku i kako da ga ofarbam a da se zadrzi na njemu boja. Isto bi mi valjao podatak odakle mogu da harvestujem bakarnu zicu za kopce tanku.
Ne vidi se tu dosta detalja koji su cini mi se prilicno dobro odradjeni na ovoj maketici, al nemam bolji aparat...

Sijamski_Mrmot

Lepis super lepkom, imas ovaj novi svetlo plavi kao gel, ne lepi se bas odmah za prste tako da daje malo vremena za rad...

sto se tanke zice tice, kupi najjeftinije slusalice za usi i izvuci nit, ili ako imas stare rashodovane.... moze i bakarna nit iz drugis zica ali je malo deblja, ovo takodje lepis superlepkom

Mirko

Profa

Žice - licna iz osigurača
Lim od nes-kafe je predebeo, bolje da si pokušao sa kuhinjskom alu-folijom
Bogu fala što sam Lala! :)