Italeri 1:35 SLR Maiale

Previous topic - Next topic

Ovu maketu sam obečao poznaniku koji drži pomorski muzej na obali Jadrana.
Sada je konačno gotova.
Upotrebio sam samo jednog diverzanta pošto mu je kolega nikakav i nepopravljivo deformisan u lice i u ruku.

Baza je 100% moj rad i moja ideja.
Ja mislim, da je najlošiji deo cele postave baš "more" od. simulacija vode.

Iskrene kritike molim.

lord sir giga

Hteo sam da prokomentarisem grafit posto mi je zapao za oci, pitanje je da li si ga sam farbao i ove mrlje ispod ili je ovo gore dekal a toi si dodao boju (nisam gledao recenziju makete pa zato i pitam, svidja mi se grafit kako je odradjen.
Nisam neki strucnjak za ove podmornice ali gledajuci neke emisije saznao sam da su bile veoma efikasne.
---------------------------------------
Gledah recenziju na italerijevom sajtu http://www.italeri.com/Kit.aspx?PROD=00825 , svaka cast za grafit, da li si namerno ostavio eceraj nefarban da izgleda kao da je koriscen ili se meni cini (deo za noge),.
Jedino da to more malko ozivis nekim talascicima, koji se odbijaju o zidove, ovako deluje mnogo mrtvo.
U svakom slucaju mi se celokupan rad svidja, cestitke i nadam se ca ce vlasnik biti zadovoljan sto je u ovom slucaju naj-bitnije.
A sto se ruke tice za koju kazes da je deformisana, zar je ne pokriva maska ronioca pa tako izgleda deformisano?
Sticem takav utisam zbog slike sa recenzije, gde ovaj drugi ronilac drzi masku na ramenu sa levom rukom.
Pozzzz

iniko

Sve mi se svidja, svaka čast majstore! :cheers

poz

milogor_strashni

Skroz shmekerski, svaka cast.

Nisam ekspert, ali ovo mi je prva impresija. Vracam se na stranicu vec par puta. Super.

Pozdrav,
Milan

Profa

Odlična podmorničičica :super
Ne bix imap ništa da dodam, sem da se složim sa tobom - voda je mogla bolje da izgleda... Jel' nije kasno da dodaš talase?
Bogu fala što sam Lala! :)

flanker

Ma i ti si bre neki...lud čovek  :mjetal
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

rodeo

Vrlo zanimljivo i nesvakidasnje. Voda deluje uverljivo. Jedini predlog od mene je da podloga bude malo gabaritnija, komad drveta ili cak ravno secenog kamena, opsti utisak bi bio jaci.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Hvala vam ljudi.
Talasi ser još mogu dodati samo se dvojim pošto se dok kao nalazi u vojnoj luci iza valobrana.
Grafit je moj ručni rad i vrlo sam ponosan na njega, mada sam mogao da ga malko više izpišem t.j., da bude do gornjeg ruba.
Eceraj je slabo primio boju jer sam radio na brzinu. Ipak mislim, da daje efekat.
Ruka od. šaka koja drži masku na drugoj figuri je glomazna i slabo definisana a faca je grozna. Sekao sam mu glavu ali sam se na kraju predomislio baš zbog te ruke koja je nepopravljiva. Uopšte su poze na obe figure jadne.
O nekim dodatcima moram još malko razmisliti.

Josip