Fw 190 D-9 Eduard

Previous topic - Next topic

dusko

Evo da i ja pokusam da napravim jednu recenziju u pitanju je Eduardova maketa u razmeri 1:48 kutija malo veca ali velicina opravdava i sadrzaj koji je zaista obilan data su idva trupa zavisno od toga koju verziju zelite da napravite da li Big tail ili varijantu sa standardnim repom
delovi su od jako kvalitetne plastike malo je meksa ali laka za obradu viska od livenja takoreci i nema ,prozirni delovi su zaa pohvalu
u ovom profi pakovanju je prilozeno i malo limarije
Sastavnica je u punom koloru mozda malo haoticna ali je sve tu
dekali su jako dobri bar na prvi pogled
u prilogu su i zastitne maske za farbanje koje sam zaboravio da uslikam :headbang sto se tice uklapanje trupa i krila nije bas za desetku ali obecav a na prvi polged

NecaRamone

airbamby

Kad ubacis kadicu i ostalo sto ide, spoj ce biti manje vise ok, ima malo posla oko uklapanja krila i trupa ali odozdo (nista strasno)  ;)
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

dusko

Figure su prva liga za ovu razmeru su jako detaljne i realne,sto se tice trupa i tih spojeva Bambi je u pravu za donji deo to sam zaboravio da spomenem.

Jadgkommando

U kutiji su dva trupa jer se razlikuje zadnji deo, onda obrati paznju nemoj da zuris
sa lepljenjem nego malo vise dryfit i neces imati problema ovako sto si spojio ti ne govori o uklapanju.
Mnogi su izginuli sa spojevim a jer su neke stvari prevideli i brzopleto slepili pa su gitovali
neke stvari koje su sasvim ok. To je odlichna maketa.

dusko

spajao sam delove jos tacnije nego sam slike okacio cistro radi neke orijentacije ali sve u svemu dosta lepo ce leci osim par sitnica koje je naveo Bambi