Predlog - Wings of Cold war

Previous topic - Next topic

Suhoj

Da, mogli bi od 1. septembra.
Napravicu topic danas  :)

Sandman

Prebacio sam sve u novi board, topik sa pravilima sam zaključao, a ova dva topika sa predlogom kampanje i anketom sam spojio u jedan - ova ova topika su sada "sticky".

Ostalo već svi znate - svaki učesnik kampanje započinje svoj topik u ovom boardu, i kada završi svoj rad slike gotove makete kači u istom topiku - NE započinje novi u "Završenim maketama".

Pošto je sve spremno za početak kampanje, zamolio bih učesnike da se na ovom topiku zvanično prijave sa svojim kandidatima-maketama, a blagovremeno možete i uslikati same makete pred početak radova - onako kako stoje na ramovima...

Srećan rad svim učesnicima kampanje :)

Suhoj

Ja za pocetak ucestvujem sa Grckim ili USAF-ovim F-16D u 1/48 a kasnije mozda jos i Il-76 pocnem.
Slike kacim 1.9 kad oficijalno pocne kampanja  :)

Aki

Шта мислите да проширимо кампању и оклопом из истог периода?
Не може да шкоди, само може бити масовнија кампања  :)

Suhoj

A ono ne idu nesto Wings na oklop  ;D ;D
Mogli bi da napravimo drugu kampanju Iron curtain ili tako nesto pa da budu sva vozila Hladnog rata

Aki

Само би мало изменили име, мало је бзв. да отварамо још једну, било би супер да је све на једном месту  :)

Sandman

Neka ostane kampanja ovako kako jeste, jer je praktično naslednik kampanje "Zlatno doba mlaznjaka"...

Suhoj

Slazem se sa Sandmanom sto se ovoga tice, za kasnije cemo videti, ideja je dobra za drugu kampanju

Suhoj

Evo jos samo par dana do kraja roka, imamo za sad 4 makete gotove
Ajde ako ima jos ljudi koji rade na svojim maketama da produzimo rok za jos mesec dana, molim da se jave ovde jos svi koji su se prijavili za kampanju a nisu jos zavrsili pa da dogovorimo sta cemo i kako cemo  :)