Tobdžije iz Napoleonovih ratova

Previous topic - Next topic

Emperor

Ćomi

No signature.

Emperor

@Comi mmm ne razumem taj tip anglointernetskog, kao da hoćeš da kažeš gde je top ili da je top nevidljiv...E žao mi je već sam ga zalepio na dioramu, a ovo su preostale figure...Ovo je samo za figure, ali kupiću novi komplet sa topom...

dragos

Meni te figure deluju kao igrackice neke,em je razmera smesna,em su poze nenormalne,em ih ti ubijas tim sjajnim lakom.Probaj da primenis sve maketarske tehnike poznate i nepoznate,kao da pravis sta ti ja znam 1/16 figure.Cenim tvoj trud i strast prema toj razmeri,ali vidjao sam kako ljudi rade cuda sa takvom istom razmerom,a u tvom slucaju meni te figure ne izgledaju nista bolje od igracaka koje kupis u kesi na seoskim vasarima.

Emperor

Čuda ne radimo, samo figurice 1 72 i tek smo počeli, tako molim malo razumevanja...Dovidjenja... Ps lak je enamel boja zelena kupljena kod Micevskog...

Nemsy_29

Samo matiraj, bice mnogo bolje ovako za sitnu razmeri izgleda odlicno  ;)

Slobo

Poze su verovatno izvučene iz konteksta, da se tako izrazim, odnosno bez topova izgledaju čudno. Naravno da će ih mat lak učiniti lepšim i prirodnijim, mislim da ti je to već savetovano ranije. I ne sekiraj se, za vrhunski rad ovako sitnih figura treba imati i dobar alat i oko sokolovo (može i lupa  :D) a i mirnu ruku. Čelični živci se podrazumevaju.