IV Novogodisnji Lavirint Kup - 11.12.2011

Previous topic - Next topic

su27rules

Quote from: Paja on 11-12-2011, 17:48:25
Jel moze neko da mi da mail lm rezina? Onaj koji ja imam tihomir.likso@inet.hr nesto ne radi,tako meni bar kaze gmail.

Taj Tihomirov mail je u funkciji!!
Najbolje probaj umjesto gmail-a nesto drugo koristiti.

Cicak1973

Bilo je super i cestitke organizatorima i ucesnicima novogodisnjeg lavirint kupa.                                                                                                                           

Neca i Misko

Quote from: Neca maketar on 11-12-2011, 21:21:40
Ovo mi je bio prvi put da sam bio na ovom takmicenju, odlicno je! :super
Sve je super organizovano, dosta toga da se kupi, velika konkurencija....
Imam samo jednu zamerku: zasto na spisku za seniore prop nisu bili svi takmicari, nego samo neki?
Ostalo je fenomenalno! :mjetal

Sijamski_Mrmot

Quote from: Neca maketar on 11-12-2011, 21:21:40
Ovo mi je bio prvi put da sam bio na ovom takmicenju, odlicno je! :super
Sve je super organizovano, dosta toga da kupi, velika konkurencija....
Imam samo jednu zamerku: zasto na spisku za seniore prop nisu bili svi takmicari, nego samo neki?
Ostalo je fenomenalno! :mjetal

Drago nam je da ti se dopalo :)

Mislim da nema mesta zamerci, ustaljena praksa i kod nas i preko je da se ne rangiraju sve makete iz kategorije ukoliko ih ima previse vec se rangira uglavom 10-15 najbolje procenjenih po misljenju sudijske ekipe. Zamisli da imamo 50 maketa u kategoriji i sve ih rangiramo, sudjenje bi moralo da traje dva dana da se urade sve kategorije :D a ima tu i, da nazovemo to recimo, "moralnog/psiholoskog" efekta... mislim da uopste nije bitno da se zna da li si bio 16ti ili 26 npr?

Top10 je uglavnom ono sto ocenjujemo (a mislim da ni preko grane ne rade mnogo drugacije od nas)... ponegde gde ima npr 12-13 maketa onda ocenimo sve ali bi pokusaj rangiranja npr 30 maketa u kategoriji trajao previse a priznaces da ti je i ono vremena sto je bilo potrebno da se "obracunaju" sudijske liste i izbace rezultati "top10" delovalo predugo :D :D :D

Pozdrav pa se gledamo sledece sezone  :cheers
Mirko

Neca i Misko

Ok, to je razumno :)
P.S. ovaj komentar sto sam stavio isti,to je bilo slucajno ;D

Poseidon

Sjajno organizovano takmičenje,sve čestitke i pohvale organizaciji i učesnicima!!!  :super

airbamby

Pristigosmo i mi lagano, zahvaljujem se u ime organizatora svima Vama koji ste prisustvovali dogadjaju, uskoro sedam da sredjujem papirologiju pa ce do jutra biti i rezultata i podataka o takmicarima i maketama.
Hvala na razumevanju.

Iskoristio bih priliku i da se jos jednom zahvalim kompaniji Lavirint koja je nas generalni pokrovitelj, Muzeju vazduhoplovstva kao i Papircolor-u koji se postarao da se nagrade najmladji ucesnici koji u takmicarskom delu nisi ostvarili plasmane i prodavnici M-Hobby.
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

tripko

Kao sto ja rekoh juce mali moson. Zaista fantasticno takmicenje i po broju maketa i po broju posetilaca, berzi a i radionicom.
Oko 430 maketa plus izlobeni deo prelazi broj preko 500 maketa sigurno sto je i rekord do sada u nasoj zemlji.
Bilo je propusta ;D kao npr. radioncu smo mogli poceti ranije. A i pohvalio bih radionicu i njene ucesnike kao i posmatrace
to je bio pun pogodak, samo da smo imali vise vremena.

pvujovic

Ambijent+organizacija, bilo je stvarno fenomenalno!

Petar

Messerschmitt

Већ сам вас похвалио али морам још да додам да би било лепо када би макетарска радионица постала традиција и да  барем једна од приказаних радњи у тој радионици буде прилагођена најмлађим члановима или почетницима, нпр. да се приказују неке основне технике.
Прихватите ово само као предлог а не критику.

Видимо се следеће године  :cheers

zamorano

Svaka čast, meni je i ono prošle godine bilo super a sada sam oduševljen, pre svega mi se sviđa pravac u kojem se sve ovo kreće jer ima prostora da se razvije enormno i vidi se da organizatori mogu to da izguraju. Ali, kao i prošle godine, moram da kažem da ne mora bolje od ovoga :).

Stvarno je izgledalo kao da ima mnogo više izloženih maketa, verovatno je to i zato što sada može svima direktno da se priđe (ranije su neke bile u vitrinama iza, malo nepristupačne). I ambijent među pravim avionima je izvanredan. U svakom slučaju, pun pogodak.

Berza "ljucki" velika, nadam se da su učesnici zaradili dovoljno da dođu iduće godine opet (čemu sam ja sa svoje strane gledao da doprinesem, red je :)). Bilo bi eventualno interesantno da se pojavi još neki strani trgovac tipa Karaye, njihova ponuda je dosta drugačija od domaćih prodavaca tako da ima mesta.

Moj najveći utisak - u stvari, najprijatnije iznenađenje - je definitivno muzika, nisam uopšte ukapirao šta će da bude... Papa Nik je najveća zvezda maketarskih dešavanja, bar onih na kojima sam ja bio, i mislim da je to podiglo kvalitet događaja za jedan dobar stepenik.

Na žalost, radionicu nisam uspeo da pogledam ali se nadam da ćemo moći da je vidimo na nekom DivX-u (stavite na farpost da nas vide svi :)).

Pozdrav!

Hitri

Svaka casts organizatorima na sjajnoj organizaciji,definitivno najbolje takmicenje do sada.Berza je bila hit,puno maketa takmicara posetilaca.... i da budete jos uspesniji dogodine

ILIJA iXa

ODLICNO!!!
Ovo mi je prvi put da sam na ovom takmicenju,da sam ucestvovao, i da sam bio u muzeju, i imam lepe utiske :super
Sve pohvale organizatoru!!!Najbolja mi je bila radionica koja mi je dala odgovore na neka pitanja!
AAA!!,da atmosfera ja bila jako prijatna,i drago mi je da sam se upoznao sa nekim ljudicima!! :)

Srdacan pozdrav i vidimo se na sledecem... :cheers

P.S.(za Sjamskog Mrmota) Profu sam pronaso al tebi Mrmote  ni traga! ;D

Sijamski_Mrmot

Pa iliia covece, mene je bilo najlakse pronaci? Nizak, neobrijan u klupskoj plavoj majici sa naocarama. Svo vreme sam pazio na stolove sa maketama i posle sam sudio... :) a bilo je dovoljno i samo da pitas profu ili nekoga za prijemnim stolom hahaha

Emperor

Evo pošto sam obećao, malo fotki(u stvari malo više), ako sve stanu...