IV Novogodisnji Lavirint Kup - 11.12.2011

Previous topic - Next topic

voja

Мени се јавио. Мораћеш још да чекаш јер си тек сад у понедељак наручио.

Он у принципу одговара тек недељу дана до десет дана од дана када му пошаљеш мејл.

Веома је заузет по разним такмичењима на којима гостује а то је тамо преко границе сваког викенда у неком граду у некој држави па се нон-стоп пакује и распакује.

Када тражиш да ти нешто доносе на неко такмичење он иде по том слиску и оно што тренутно нема у радњи он од негде наручује па тек када му све то стигне онда те обавештава да је све у реду и да ће донети. Зато, стрпљење.

.
------ PIZDA VAM MATERINA NAPREDNJAČKA ------

Messerschmitt

Е хвала. Тамо на сајту сам прочитао да ће ми послати мејл чим му наруџбина стигне, па зам се због тога мало успаничио. Само се надам да нисам прекасно послао наруџбину :headbang

ubermagog

Evo sad vidim na OMF-u da Karaja ide sad 3.12. na takmičenje u Varaždin - tako su mu verovatno trenutno prioritet komšije pa onda od nedelje mi!

voja

Па да, као што и написах. Пуно путује, сваки викенд негде другде.

Овог је у вараждину, претходног је био на такмичењу у Братислави, пре тога у Енглеској, . . .

Благо њему, он стално негде путује  :)

.
------ PIZDA VAM MATERINA NAPREDNJAČKA ------

airbamby

Bez brige, i ja sam mu poslao mail sa porudzbinom pre desetak dana i nisam dobio odgovor, ali ne sumnjam da ce mi doneti trazeno (bar ono sto ima)  :violin
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

medico

momci pisite mu na : karaya@karaya.pl !
ja sam mu pisao na pnaj drugi sa sajta i nije me uopste registrovao ! prekjuce sam mu ponovo poslao na ovaj gore e-mail i odgovorio mi je vec sutradan !!!

Messerschmitt

Значи да за сваки случај пошаљемо мејл и на ту адресу?  ???

Terorista

E ljudi imam osecaj da ce ovo biti bruka dobro takmicenje :)  :cheers  :pilot

pekar

Jedva čekam da nedelja dođe,tralalala da nedelja dođe!!!
Čak sam i posao odložio za 12-ti.
IL-76

medico

Imam to zadovoljstvo da vas obavestim da je povodom 4. NG kupa ostampan i upravo se pakuje prvi set dekala kluba Oluj koji ce se dodeljivati za prva 3 mesta u kategorijama tockasa. Ovo je nekomercijalni , memorabilia set vrlo ogranicenog tiraza . Imamo nameru da svake godine obelezimo takmicenje sa po jednim setom dekala domace tematike.

gmiserbia

Quote from: medico on 06-12-2011, 02:23:38
Imam to zadovoljstvo da vas obavestim da je povodom 4. NG kupa ostampan i upravo se pakuje prvi set dekala kluba Oluj koji ce se dodeljivati za prva 3 mesta u kategorijama tockasa. Ovo je nekomercijalni , memorabilia set vrlo ogranicenog tiraza . Imamo nameru da svake godine obelezimo takmicenje sa po jednim setom dekala domace tematike.
Одлична идеја у вези декала. :super

dragos

Molim gospodu,učesnike na maketarskom pijacu,da obezbede pristojne količine white spirita.....

airbamby

Dragos to ces tesko naci na berzi, probaj u farbarama.  :cheers
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

dusko

Izvinite sto skrecem temu ali samo da kazem da white spirit mozete naci u svim boljim farbarama proizvodi ga Grcka firma ER-LAC

Lanmi

Samo da podsetim posetioce takmičenja da je osmišljen i pokazni deo koji je Airbamby već najavio.
Maketarska radionica će se održati u bioskopskoj sali, biće veoma pregledno jer ne samo da će biti HD 3D radionica, nego će i preko projektora uživo ići slika. Odlična prilika da vidimo naše asove na delu i da "ukrademo" neku foru, da pitamo za savet, potvrdimo svoj način rada itd. Iskalkulišite sa vremenom, ugasite vaše mobilne telefone, grickalice u ne-šuškavu ambalažu i - pravac bioskop.

QuoteMaketarska radionica 13.00-16.00

Sadrzaj maketarske radionice

Figure – Ilija Dragoslavic
Preshading i postshading – Aleksandar Mladenovic - medico
Stiren - Milan Radulovic
Vozila – Nemanja Mijatovic - tripko
PONOVO RADI BIOSKOP
Milan Vukovic
https://lanmiblog.wordpress.com/

"Sve će to, o, mila moja, prekriti surfejser, boja i vaš"