Su-27 'Flanker-B' (konverzija iz J-11B)

Previous topic - Next topic

InFlames

Evo maketice na mom radnom stolu. Unaprijed se izvinjavam, sto ce bit to vrlo spor projekt, jer imam vise maketa u radnji, pa i vrijeme za maketarstvo mi se ce uskoro smanjiti.
Radi se o novom Trumpeterovom J-11B u 1:72.

Za ovaj projekt upotrebit cu Eduardov PE set za Su-27 (ICM) i NeOmega K-36 zic i ICM  air to air weapons set.
Shema ce bit Su-27P iz baze Kilp-Javr kod Murmanska
http://russianplanes.net/ID32101

Posto se radi o kitajski verziji Flankera, ima nekvih sitnih stvari za promijenit, koje cu vam probat prikazat ovdje

pokrov instrumente ploce je pogresnog oblika za Su-27. Vjerovatni je pravi za J-11B, jer ta ima kvadratne LCD displaye dok je oblike instrumentne ploce, pa stoga i pokrova kod Su-27 drugciji. Taj dio pokrova iznad ploce, ce bit izrezan i modificiran.

Eduardova ploca je malo sirija nego plasticna, tako da ce bit malo kirurgije i sa tome... Na Eduardovi ploci, moze se vidjet pravilna kontura, kako mora da izgleda pokrov.

dele pokrova instrumentne ploce sam odzagao, pricvrstio Eduardovo instrumentnu plocu i iz stirena izradio pokrov pravilnog oblika, koji se prilega gornjemu rubu ploce - 0.3mm stiren za stranici i 1mm za podlozu za HUD.

kuhinjsku alu foliju sam najprvo prilepio na podlozu, nakon toga obrezao je u pravilni oblik i sluzit ce za uprizoritev platnene ponjave, koja se nalazi na ovom mjestu na pravem avionuu. Ostale instrumente dodat cu kasnije.

Nemsy_29

Bravo za projekat! Uskoro cu uzeti ovu maketu pa pratim ovo sa zadovoljstvom  ;D

Paja

Mikoyan29

Super, odlicno ce mi posluziti kada budem poceo da radim moj....PRATIM!  :super
MK "Oluj"