Zimski raspust

Previous topic - Next topic

mig-29

Ovaj raspust koristim najbolje sto umem...zurke,devojke, i naravno makete!  :super
imam 5 maketa koje treba da se odrade (planirane)

dva su pri kraju...ilyushin il-28 u 1/72 i antonov an-2 u 1/72...
evo par slika(lose je osvetljenje)

a preostala tri projekta su: mig-29 1/48, fokker eindecker u 1/48, i mil mi-35 u 1/72

pozZ  :cheers

husky

Boga mi, bio si vredan!   :god

Nemsy_29

Ti bas koristis raspust lepo  :naughty

Ja se tim carima ne mogu pridruziti, krevet me vezo silnim papirnim maramicama pa me ne pusta sem nesto malo da cacnem neku maketucu  :'(

mig-29

ah...djavo ne bira ni vreme ni mesto  :uaaa  ja ovo ne mogu da zavrsim do ponedeljka, tako da cu malo da "produzim" raspust   :D da imamo ponesto za novu sezonu  ;)

sezan

E pa odlicno!Trumpeteri i IL i AN?  KAkvo je uklapanje kod oba?
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

mig-29

Da, trumpeter...uklapanje tu i tamo...nije bas nesto posebno... antonov je ok...il tu i tamo...stakla se ocajno uklapaju i na jednoj i na drugoj...  :uaaa 
nema nista bez tamiye,hasegawe i slicnih...trumpeter je u 1/72 los...kokpit nema gotovo nista...  :headbang 

sezan

Znam ,imam obe i spremam se za IL-28 ,kupio 2 rez. sedista...ali morace jos puno samogradnje unutra.I ja sam ugledao Egipat ali NIL trobojnu semu,mada je i ova jako lepa..

"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

mig-29

Ja ovu NIL semu nisam ni video...mozda bih i nju radio da sam znao... :D mada i ovako je lep...prvo sam hteo vijetnamski, al sam se onda odlucio za egipatski...  :super

mig-29

evo malo slika drugih radova...
mil-35 mora jos punooo da se radi...da se zezam oko motora, dodajem zice i slicno, plus sve ostalo  :headbang

fokker je poprilicno lak za rad...kad se sredi trup, ostaju samo krila i motor...lagano :D

pozdrav  :caooo

dragan_mig31

Bas turbo radis :) il-28 ti je dobar :)

ILIJA iXa

Hahahahah! tek sad vidim, to je to "nezatvaranje kutija" :lol
Bravo,bravo! Vidi se da si vredan ::) Pici samo napred! ,ali pazi nemo preteras :rtfm
Pozdrav