Kubelwagen, Academy 1/72

Previous topic - Next topic

Janjic

Dobar dan. Evo još jedne u gotovim radovima. Moram da priznam da sam baš uživao radeći ovo vozilo!
Maketa se fino uklapa. Na par mjesta koristio sam drvofix da popunim praznine, kojih nema puno. Misli da za ovu razmjeru ima pristojne detalje. Pored washa i drybrusha na ovoj maketi sam prvi put radio chipping i zadovoljan sam kako je ispao! Na sjedišta sam dodao komadiće papirne maramice, te ih premazao vodom i drvofixom, da bi ista bila bar malo realnija. Mislim da su tragovi brisača mogli i bolje da se urade, ali može i ovako da prođe. Iskren da budem ja sam zadovoljan urađenim a vas molim da napišete vaša iskrena mišljenja. Hvala.
Evo i par slika:

Pozdrav,
Mladen.
凸(¬‿¬)凸

airsuba

Dobar je na kraju!
Odličan detalj su zakrivljeni prednji točkovi  :bravo

Profa

Baš lepo izgleda :bravo
Jesi li Marsejeve oznake crtao, ili si našao negde dekale?
Bogu fala što sam Lala! :)

milanco

Lap i pedantan rad svaka cast.  :)
Jedina zamerka su slike deluju dosta neostro i nekako kvari celu sliku vozila.  ;)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Messerschmitt

Одлично изгледа!
Једина замерка су дршке алата. Знам да су тако фабрички изливене али с обзиром да си радио и друге дораде и да имаш вештину мислим да си требао и то да средиш.
Одлично си урадио брисаче!

Warhawk

Za ovu razmeru fantastičan!
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'

Janjic

Hvala na javljanju i komentarima  :caooo  :cheers
@ Profa - Nisam ih crtao, dekali dodju uz maketu.
@ milanco - Znam da su slike mutne i izvinjavam se zbog toga!
@ Messerschmitt - Ja stavrno ne znam šta da radim s drškama :zvizduc
:caooo
凸(¬‿¬)凸