Tigar-I Academy 1/35

Previous topic - Next topic

vlajko&marko

Pozdrav svima
Konacno sam završio Tigra tj. 99%sam ga završio   :) ostaje mi još da uradim figurice koje treba da mi stignu uskoro   :naughty
Hvala svima na pomoci   :super
Prvo slika sa tatinim tigrom koji je on radio davno

A sada slike

ako treba još nešto da odradim ili popravim vi  recite
Pozzz
Marko
:caooo

airsuba

Baš ste ga jadnog izraubovali ko da je prošao kroz ruke GSB-a u špicu na liniji 17 ;D

Bravo za najmlađe snage, bolji si od tate po pitanju Tigra tu nema dileme  :bravo
:cheers

Messerschmitt

Одлично, јако ми се свиђа остаревање и ведеринг.  :super

Quote from: Airsuba on 29-02-2012, 17:24:36
Baš ste ga jadnog izraubovali ko da je prošao kroz ruke GSB-a u špicu na liniji 17 ;D

Ма био би и гори  ;)

Sijamski_Mrmot

Odličan Tigar!

Ali moram da ti ponovim zamerku koju sam ti, ako se dobro sećam, dao i tokom sudjenja na NG kupu!  :think

Kao što sam ti i onda rekao, neko ko je u stanju da odradi tako dobro maketu, a ti to jesi, ne sme da zaboravi na sitnicu kao što je bušenje cevi mitraljeza... ajde trk po burgijicu ili vrh maketarskog nožića pa popravi to :)

:bravo

Mirko

vlajko&marko

Quote from: Sijamski_Mrmot on 29-02-2012, 17:34:30
Odličan Tigar!

Ali moram da ti ponovim zamerku koju sam ti, ako se dobro sećam, dao i tokom sudjenja na NG kupu!  :think

Kao što sam ti i onda rekao, neko ko je u stanju da odradi tako dobro maketu, a ti to jesi, ne sme da zaboravi na sitnicu kao što je bušenje cevi mitraljeza... ajde trk po burgijicu ili vrh maketarskog nožića pa popravi to :)

:bravo

Mirko
Hteo sam to da uradim  :headbang :headbang
Bice izbušena i to odmah hvala
Marko

djos & filip

ODLICAN, uz svo postovanje starijih (u koje i ja spadam)  tvoj tigar je mnogo bolje ispao :)

Pozdrav

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......

vlajko&marko

Hvala svima  :)

Da niste vi pomogli sa savetima nebi ispao ovakav ,a naravno i da je tata mnogo pomogao pogotovo oko nameštasnja gusenica
P.S Predstavljacu školu na opštinskom takmicenju iz O.T.Oa sa Tigrom i Shermanom  :naughty Držite mi palceve  :)
pozzz
Marko

kapetan

Moram da opsujem: j.b.o si mu kevu!  :god

KuKLiNsKi

jadna maca ko da je bila na velebitu ili dinari  :D
na svakoj maketi se vježba i uči samo je bolje ako se radi po nekim slikama da se ne pretjera sa štetom za neko područje ko što je afrika  (=
al imam isti problem.. kad krenem teško stanem  >:D

Glog97

Quote from: Airsuba on 29-02-2012, 17:24:36

Ne mogu bolju komparaciju da nadjem ;) 

Bravo majstore!  2x bolji od tatinog  :super ... mozda bi lepo izgledao kao unistena varijanta... :naughty