Gradjevine

Previous topic - Next topic

Uzice

Trazili ste,pa da se predstavim i sa ovim sto radim.
Od pre dve godine pravim makete gradjevina za one koji zele da vide kako im objekat izgleda pre nego sto pocnu da ga prave.

Ovo mi je prva takva maketa.Razmera 1/25.Kucu je projektovao Branko Nikolic za Bobana Rakica iz Uzica.Upravo vrsim neke prepravke na samom projektu i maketi pa ce prava kuca poceti uskoro da se pravi na Zlatiboru,blizu ski centra Tornik.

Druga maketa je stambeno-poslovni objekat u Uzickoj 60 u Beogradu.Razmera 1/72.Projekat je uradila firma Gedeon iz Beograda a investitor je Rajko Djurdjevic-Autokomerc komision.Objekat ce uskoro biti u zavrsnoj fazi izgradnje.

Ova maketa je rekonstrukcija postojeceg objekta na Zlatiboru.Razmera 1/48.Ja sam suprojektant a investitori su Veljovic Dejan i Lucic Ivan iz Uzica,i ovo je skoro gotovo pa hotel pocinje da radi za mesec dana.

Najveca maketa do sada mi je Autokomerc Audi Centar,dimenzije 265 sa 120 cm.Razmera 1/72.Ponovo je projektant Gedeon a investitor Autokomerc Komision.Objekat je poceo da se gradi pored Autokomerc Karting Centra kod aerodroma Beograd.

Upravo pregovaram za jos jedan posao pa se nadam da ce biti jos slika.

darth nihilus

super su gradjevine  :)

medico

boga mi, ovo lepo izgleda !
vidim  ovaj 'zlatiborac' ti ima para .... Milic od Macve i VanGogh u hodniku na spraty ::) ...hoce li biti originali  >:D
p.s. kako si radio one drvene gredice na gelenderu ?

Hartmann

Quote from: medico on 07-04-2007, 14:53:34
boga mi, ovo lepo izgleda !
vidim  ovaj 'zlatiborac' ti ima para .... Milic od Macve i VanGogh u hodniku na spraty ::) ...hoce li biti originali  >:D
p.s. kako si radio one drvene gredice na gelenderu ?

Tu je i Mona Liza, krije se iza prozora  :D.
Super su kucice, stvarno.
Alal vera!
''Ljudi, imamo samo jedan cilj, a to su dve stvari: red, rad i disciplina!"

milanco

Super izgleda i lepo osvezava forum :D svaka cast
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

razoxx

samo nikad se ne navodi koji je klijent....

Aki

Uzice

Za klijenta iz BG-a se manje-vise zna a ovi moji su mi bliski a i platili su dosta pa je red da ih pohvalim.Mada sam sve pitao da li mogu da koristim imena.
Na kuci B.Rakica je vecina stvari od drveta-balze.Ustvari sve osim sarki na vratima i prozorima,staklima na istim koja su od plastike kao i cunak na sporetu(slamka).Gredice su isto od balze kao i dimnjak i kamin koji su rezbareni.

Srdjan

A gde bre ti covece drzis tolike makete? MIlsim onaj autokomerc bas nije mali...  ??? ??? ???

By the way... ovo izgleda fenomenalno  ;)

kasapin

Leb' te pojo'!!! :) Svaka cast! :)

nesha

Id ibre covece... Odlicno, stvarno svaka ti cast!
Dobro je sto na forumu ima sve vise ljudi koji se bave gradjevinama :) Da znamo kome da se obratimo za strucne savete kad nam bude trebalo  ;D ;D ili budemo stvarno zidali sta ::) ;D ;D

Boki

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

Uzice

Quote from: Helloween on 07-04-2007, 23:21:45
A gde bre ti covece drzis tolike makete? MIlsim onaj autokomerc bas nije mali...  ??? ??? ???

By the way... ovo izgleda fenomenalno  ;)
Dok ne zavrsim stoje kod mene a kad musterije preuzmu negde su na gradilistu.Za autokomerc znam da su napravili sto istih dimenzija kao sto je maketa i postavili je u postojeci objekat(onaj beli na maketi iza staklenog salona).Kada zavrse kompletan centar nadam se da ce stajati pored nekog Q7,S8,RS6...

Srdjan

Zanimljivo  8) Svaka cast jos jednom  ;)

Uzice

Odavno me nije bilo, Vila PINA je napravljena, kao i Audi centar Aerodrom.

Vila PINA Zlatibor:

Prosireni su podrumi u kojima je sada wellness centar.

Za Audi centar jos nemam fotografije al bice uskoro.