Rackham, Cynwall Asadar, 28mm

Previous topic - Next topic

Balder

Cynwallska elitna trupa, Asadari...
Figura koja ce ipak ici na ono takmicenje na nagovor vecine clanova kluba... Ali nije jos sigurno... videcemo sutra ujutru :)

Sta mislite? :)

Aki

ne razumem zasto ne bi isla na takmicenje,kad je dobro odradjena?
puno srece na takmicenju :)

Balder

Pa mislio sam da ide Syd de Kaiber... videcemo sutra...

Balder

Eto... Ova figura je osvojila prvo mesto u kategoriji "Najbolja minijatura, Pesadija i Konjica" na Zlatnom Perunu... Tako :)

Sandman

Bravo Danko!!

Znachi josh medalja za MK iz NS, samo sa druge strane prostorije...  :D

Uzivo figurica izgleda.. UFFF!!!!  :o
Mozda mi maketari ni ne znamo mnogo o ovim figurama - ali dok se ne vidi uzivo nem se predstava koilko je ovo zapravo filigranski rad!
Na slikama je sve ovo jako fino i detaljno, ali sve to na ekranu deluje veliko, a zapravo velichina ovih figura je svega 5-6 cm i zaista sve pohvale vama koji se bavite ovim vidom "maketarstva"....

pozz,
S.

Aki

barvo!!!!!!!!!!
a ti mislio da je nenosis

milanco

"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Balder

Hvala svima... Realna visina figure je negde malo preko 3cm... Doduse, ova je u malo cudnijoj pozi, pa je mozda oko 3 i po... naravno racunajuci od pocetka (vrha kamena) do vrha pundje... :)

Hammond_Lord

Ko je imao prilike da ovu figuru juce vidi uzivo, tek tada je mogao da primeti koliko je ova figura sitna, a koliko je detaljno uradjena! Tanja, Srki i ja samo je juce bas zagledali sa svih strana i zaista joj nema mana! ;)

Bravo , Danko, svaka cast, cestitke na prvom mestu!

Balder

hehe... Hvala... postidecu se...

Mixon

Jaooooooo!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je mnogo lepooooO!!!!!!
Super si je uradio!!!!!!