Rackham, The Watcher, 28mm

Previous topic - Next topic

Balder

Wolfenski karakter, The Watcher, o kojem ne znam apsolutno nista (tj. o njegovom backgroundu)... Figura je izuzetno lepa i teska za bojenje :)

Obojio sam je kao Commission Work...

komentari... hvala :D

Sandman

standardno odlichno - vec si nas navikao na kvalitet svojih radova ;)  :D

nego, reci koji si papir koristio za pozadinu pri fotografisanju - vidim da imash ferlauf tj. prelaz od plave ka beloj pa ponovo ka plavoj?  :-\
to sam vec video na par slika i na netu, ali me zanima kako se postize ovakav efekat... ili je to u Photoshopu neshto odradjeno?  ::) :D

u svakom sluchaju, uzivancija je videti svaki novi tvoj rad ;)

Aki

standardno...............odlicno
jako lepo izgleda figura :)

Balder

E, nisam ja slikao ovaj put (zato su slike ovako kvalitetne  :D), vec lik za kojeg sam obojio ovo cudo :D Koriste obican papir na kojem je odstampano tako od plave ka beloj... Ja sam inace to nekada radio preko photoshop-a, i moze da se postigne veoma dobar efekat...

rodeo

Balderu koje cetke i boje koristis i gde mogu da se nabave te vrste akrila?
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Balder

Sto se boja tice, totalno sam presao na Rackhamove... Doticne su malo teze za navikavanje, ali ako vam to podje za rukom, prilicno su dobre, a pri tom su i velike (20ml je jedna bocica)... Kostaju 2.5e i kupujem ih u Klubu Grifon...
Cetkice takodje uzimam u klubu... Neke no-name, 000... :)

tripko

jel to bese onaj klub kod kalenic pijace, i jel imaju i vallejo war game boje?

Balder

Da... taj klub...
Ima i nesto Vallejo Game Colour range-a... ali je pri kraju... No, Oliver je pominjao da ce ponovo nabavljati, ali slabo znam o tome, jer ne volim Vallejo boje...

Hammond_Lord

Svaka cast, Danko, figura ti je zaista odlicna, posebno mi se svidja kako si ofarbao seciva, jer,koliko vidim, nisis koristio metalik boje! U svakom slucaju, ne sumnjam da je vlasnik figure zadovoljan! :D

Balder

Da... to je NMM tehnika, koji koristim vec 7-8 meseci... Ne volim metallic, mada je NMM znatno tezi za postizanje...
A vlasnik je veoma zadovoljan, sto je najvaznije :)

Kerber

Bombonica !
Kazi koja je to tehnika NMM ?

rodeo

Reci nam tacnu adresu i radno vreme kluba. Da li je otvorenog tipa?
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Sijamski_Mrmot

Quote from: Rodeo Clown on 18-04-2007, 10:27:50
Reci nam tacnu adresu i radno vreme kluba. Da li je otvorenog tipa?

Bio sam tamo nekoliko Puta sa Irenom, Vlasnik je ljubazan i sve ce lepo objasniti, klub je otvorenog tipa naravno,

Klub GRIFON,
Mileshevska 7
011/455849
064/1444398
Vlasnik se zove Oliver

Jedino ne znam radno vreme napamet ali je nesto popodne, mislim posle 16h....

P.S. Figura je odlicno ispala, bar koliko moz se vidi na ovim slikama  ;D

Mirko

Aki

radno vreme je od 16:00 pa nadalje,koliko se secam

Balder

Evo sajt kluba koji sam ja uradio :D Tamo imate sve informacije, i neki mali FORUM za sada... http://klub-grifon.awardspace.com/

Sto se tice velicine figure, ona je u razmeri 28mm, ali je visina od dna postolja do vrha koplja oko 10cm... Nisam siguran :)