Somewhere in Afghanistan

Previous topic - Next topic

KuKLiNsKi

ni ja... nisam na TI sa živcima pa...    :D

Darijan

Pozdrav drugovi evo jos par slika sa par cikica jedan mitraljezac i jedan hajmo reci vodja tima  :hahaha :hahaha ali mogu da kazem da mi ne ide bas sa farbanjem cicikca pa kontam da odustanem i da zavrsim ovako kako je.

KuKLiNsKi

super su!  ja bi još kojeg ubacio =)

airsuba

Što ne dodaš neki vojni sanduk, nešto kutija, krpa, flaša i konzervi oko ognjišta pa da izgleda kao da ja patrola upravo poterala 'pobunjenike' usred doručka? Možda i poneki komad zaboravljenog naoružanja?

Mislim da bi dobro došao i jedan amerikanac u tureli Hamvija, bilo bi baš realistično.

Darijan

Hvala vam momci imam jos dva marinca i njih cu da stavim ali nemam sanduka a ni flasa,konzervi jbg jedino da pokusam u samo gradnji ali nemam prestave kako bihj to radio

airsuba

Konzerve i flaše praviš od ramova maketa, ove prve samo isečeš pa malo obradiš a druge od prozirnog sprua razvlačenjem.
Nekakav 'municijski' sanduk uradiš od stirena prema odgovarajućoj fotografiji, ima toga po netu.

Dosta korisnih drangulija ima i po Academy i Tamiya setovima koji nisu skupi, a bilo je i onih starih američkih papirnih kutija za hranu!

Darijan

Hvala Airsuba radicu nesto papirnih imam nekih al ww II kontam da bi mogle i one sitnim slovima pise medick mogu proci lol a za konzerve i flase ne znam nesto cu da smislim vec

Hornet

Super ti je ovo. Hoćeš da mi kažeš kako Praviš pesak i kamenje pošto će i meni uskoro trebati za izraelsku Merkavu. Vidim da je podloga od stiropora ali ovo ostalo ne kontam pesak, kamenje i kako dobiš efekat na točkovima kao da se pesak nahvatao na hjih.  :think

Kao što su primetili kolege. Više zbivanja i drangulija, da ne bude suviše sterilna od. mrtva diorama.
Pogotovo ognjište mora, da priča svoju priču.