Mosonmadjarovar 2013

Previous topic - Next topic

pekar

zamalo da krenem solo oko 17h .
ali...... :headbang
IL-76

capritim

Nešto fotki sa takmičenja na www.rlm.at

Profa

Čujem da je bilo zanimljivo :zvizduc, čudo da niko ne postavi fotke... :think
Bogu fala što sam Lala! :)

yogi

I mene poprilično nervira kada ne odem na neko takmičenje,pa se još i postavi tema i niko nikakvu sliku.Dobru si mi dao ideju,imam svoj blog čiji domen plaćam,a ne pogledah ga pola godine.Ako tu za praznike ne postavim slike (1493) onda ću probrati za ovde.Šta radiš od maketa ???
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

pekar

Neznam koji je razlog nepostavljanja slika iz Mosona ali na ostalim forumima ima pa se pitam a pitam i ostale ZAŠTO se to dešava? :think
IL-76

dusko

Ove godine nije bilo velike euforije ,mislim nije da nije ali ne bas kao par godina unazad ,valjda sve pomalo odumire?

Ćomi

Nekada smo dobijali i izvestaje sa berze, pa i ko je sta kupio...
Bili lepi dani...

Pozz,
Ćomi
No signature.

dusko

Quote from: Ćomi on 26-04-2013, 18:59:01
Nekada smo dobijali i izvestaje sa berze, pa i ko je sta kupio...
Bili lepi dani...

Pozz,
Ćomi
Da bas tako i na to sam izmedju ostalog mislio,nmea prijatelju slab oskudacija, a novci sve skuplji :'(

ugovorac

Bilo je i ove godine velike euforije samo se to manje ovde pokazuje.Meni je ovo ko zna koji put i sveki put mi je uvek bio jednako interesantan.Nameravam i dalje da idem tamo.Jednostavno,Mosonmadjarovar je Mosonmadjarovar.

yogi

Od 2000 do 2004 god. sam išao čak zadnje dve i učestvovao,pa po pitanju maketarstva pravio debelu pauzu.Sad se opet aktiviram,kao kad malo dete uči da hoda,sve ispočetka.Ali Moson je brend,skupio se taj vikend silan narod diljem Jurope.....

yogi

I najvažnije od svega ......

Uploaded with ImageShack.us

J.b.g. ovo nema ni vrednost ,ni cenu .....

yogi

yogi

U ovoj zgradi je bila berza ...

A u ovoj izložba ....

yogi

Sala izložbe ....

Berza ...

To bi bilo ukratko .... a izložbu ću probrati,pa tokom praznika nešto postaviti.

medico

samo da napomenem da su gore priložene fotografije berze slikane u vreme kada nije bilo gužve , u subotu od 9-13h jedva da se moglo proći od gužve  :o