Imperial Guard Battle Tanks

Previous topic - Next topic

Mika999

Galland

Quote from: Mika999 on 28-11-2012, 17:10:38
uf, odlicno!  :mjetal
Hvala  :cheers:mjetal
i još jedan Leman Russ 235

i varijanta II bez heavy boltera sa strane

Ćomi

Standardno lepo...
Jel si ih stavljao na neku podlogu ? Kapiram da su oni za igru,iako mi to nije blisko ali...
Neka gomila ovih cuda na nekoj rusevini-siguran sam da bi bilo impresivno  ;)
Tj,prema prikazanom-siguran sam da bi ti to izgurao bas lepo...

Pozz,
Comi

Mali offtopic-Laurus-definitivno ti je pokvarena tastatura..Vidim na xy postova da izbacuje samo varijacije "ODLICNO"-g...Sada i zvezdice pocinju... :lol
No signature.

Galland

Quote from: Comi on 07-12-2012, 22:21:26
Standardno lepo...
Jel si ih stavljao na neku podlogu ? Kapiram da su oni za igru,iako mi to nije blisko ali...
Neka gomila ovih cuda na nekoj rusevini-siguran sam da bi bilo impresivno  ;)
Tj,prema prikazanom-siguran sam da bi ti to izgurao bas lepo...

Pozz,
Comi

Mali offtopic-Laurus-definitivno ti je pokvarena tastatura..Vidim na xy postova da izbacuje samo varijacije "ODLICNO"-g...Sada i zvezdice pocinju... :lol
Hvala!
Postoje tereni namenjeni za 40K samo dođem u posed istih za scenografiju tj pozadinu pri fotkanju  ;)

Ćomi

Pa...cenim da bi i sam mogao da ih napravis.Znanje imas,to se vidi...malo vremena i strpljenja... ;)

Pozz,
Comi
No signature.

Mika999

Pratim tvoje radove, svaka cast.  :god Jel imas u planu neku drugu rasu? Ako se dovoljno nalozim pokusacu i ja nesto iz 40K (posto nikad nisam), recimo Adeptus Custodes...  :mjetal

Galland

Quote from: Mika999 on 10-01-2013, 19:25:02
Pratim tvoje radove, svaka cast.  :god Jel imas u planu neku drugu rasu? Ako se dovoljno nalozim pokusacu i ja nesto iz 40K (posto nikad nisam), recimo Adeptus Custodes...  :mjetal
HVALA  :mjetal
Ne igram 40K već par godina, dok sam igrao imao sam svemirske marince tačnije Blood Angelse, a od drugih rasa Eldare i sada imam Tau Firewarrior squad sa Devilfishom(skimmer transporter) i sa tim planiram da napravim dioramu  :)
Pozz

Mika999

Srecno!  :cheers

P.s. Skoro video jednu dioramicu sa jednim u Tau XV25 Stealth Armor. Kao ispred zida, a njega obojili u boju tog zida, pa izgleda kao da je proziran kada se gleda ispred. Mnogo cool.  :D

Jeli, kako radis ove gvozdene delove ( ako moze i koju boju koristis? ) , tipa auspuh i ove kao gvozdene trake sto spajaju panele na branicima? Deluju mnogo realno.