Heavy Gun 17cm Kanone 18 1:72 Revell

Previous topic - Next topic

drazen

Interesantna maketa za rad sa dosta finih detalja i mnogo dijelova (preko 100) , uzimajuci u obzir razmjeru. Zavrsna boja je odokativna mjesavina uljanih hu103 i rev16. "Zemljana" podloga mi nija bas uspjela pa cu to ponoviti...

KuKLiNsKi

wtf is that???  :o  kako lud sistem balansiranja
ljepo odrađeno, sviđa mi se što nije zemlja preko cjele daske...  neka figurica?

Aki

Одлично је испало, а и земља је сасвим ок, не знам зашто се жалиш  :cheers

Ćomi

I ja mislim da je zemlja sasvim ok...
Jedino bih rekao da boja te ploce na kojoj je zemlja treba da bude drugacija,ovakva nijansa cini da zemlja izgleda mnogo losije nego sto jeste, pa onda crno sa strane...
Ali, posto je iverica u pitanju-mislim da promene tu nema...Da sad ne pominjem da bi ja to kantovao, abs-irao...
Malko manji papiric sa generalijama, jos bolje ako ti graver to napravi (smesna kinta) i eto parade  ;)
Do sada je na forumu topove i slicne karakondzule bilo bas retkost sresti pa se uvek obradujem istim...

Pozz,
Comi
No signature.

medico

vrlo , vrlo lepa izvedba, volim artiljeriju .
Interesantna tema ja imam verziju 17 u 1/35 od trumpetera ...kakva grdosija  :o
slažem se za zemlju .... neuverljiva je !

TISO

Ljepota. A za zemlju su ti ostali več napisali (možda, da ubaciš po koju travku)
Pošto pametniji popušta glupaci vladaju svetom!

Messerschmitt

Први пут видим ово чудо како изгледа састављено и могу закључити да је одлично! Свака част за избор макете и реализацију!

airsuba

Odlično je odrađeno  :cheers
Baš je atraktivna ovako u borbenom položaju!

Složio bih se sa prethodnicima, dodaj kad možeš koji sitni busen trave i uradi ram okolo pa ofarbaj crnim autosprejom sve ukrug do te zemlje - biće remek-delo u 72  :bravo