Riletov Avganistan

Previous topic - Next topic

Momcha

Ja i nisam reko da je diorama losa samo sam hteo da dam neki savet,jer o toj
sitnici i mnogim drugim su napisane knjige i knjige,od dosta poznatih autora.

Hartmann

Odlicna diorama ! Bas je gotivna.
Ne obracaj paznju na Momchu, naseg 'dezurnog zakerala'  ;)  ;D. 'Nakrivo'...hi, hi! Jao, samo da ga cuje Misko "Tenk"  :D  :D!
''Ljudi, imamo samo jedan cilj, a to su dve stvari: red, rad i disciplina!"

Momcha

Ispada sada da su sugestije nepozeljne,ok to mogu da razumem i usput
me zanima koji je taj MISKO TENK,jel to najkompetentnija osoba...nerazumem.
Kako ova prica ne bi dobila nezeljeni pravac,ja se iskljucujem vezano
za ovaj topic uz podsecanje da mi je rad na ovoj diorami ok.

RILE-NS

Eto i sta ste sad shvatili sa tim?Ode covek.Nek komentarise kolko hoce.I zato smo tu mislim.Upravu je kad kaze za dijagonale i ja postujem ta pravila ,jer u istinu bolje lezi tako.U ovom slucaju leglo mi je u oko ovako paralelno.Ja imam teoriju i o visini diorame,a cini mi se i da stranski maketari su mnogo pre namirisali to.Zato je izgleda Verlinden na svaku stavljao po koju banderu ili putokaz(osim i u zelji da uvali svoje proizvode,jer je u tekstu pisao i kataloski broj doticnog paketa). ???

Hartmann

Hej, ma zezao sam se  :)!
Naravno da Momcha ima pravo da sugerise, kao i svi ostali, hvala Bogu. Samo sam hteo malo da ga zezam, prijatelji smo, a sigurno su i svi ostali tako mislili.
Izvinjavam se zbog ovog mog skretanja teme. No hard feelings!
PozZ
''Ljudi, imamo samo jedan cilj, a to su dve stvari: red, rad i disciplina!"

Momcha

Nego Rile od cega si pravio asfalt?

RILE-NS

Asfalt je vodena  smirgla 240 koju sam "mucio" raznim komadima drveta i plasticnih ramova.Zatim sam je ofarbao prskalicom iz daleka raznim tonovima bez,krem i boje peska.Nakon toga sam jednom starom cetkicom za zube(koja se pri tome istopila!)utrljao suve pastele i krede u slicnim tonovima.

Sandman

Quote from: RILE-NS on 06-05-2007, 20:12:08
Asfalt je vodena  smirgla 240 koju sam "mucio" raznim komadima drveta i plasticnih ramova.Zatim sam je ofarbao prskalicom iz daleka raznim tonovima bez,krem i boje peska.Nakon toga sam jednom starom cetkicom za zube(koja se pri tome istopila!)utrljao suve pastele i krede u slicnim tonovima.

ufff... ovo je super fora!! bravo!
...i hvala shto si nam odao "tajnu" za pravljenje realistichnog asfalta :)

Momcha

A ostecenje od gusenica boja ili............ :)

RILE-NS

I boja i malo pritiskanja malim srafcigerom.Boju sam nanosio jednim komadom gusenice -princip pecata

Petar_II

Sve čestitke,samo napred,vrhunski!