BTR-80A 1/35

Previous topic - Next topic

Mikoyan29

Pozdrav, evo, da vam predstavim moju prvu maketu vozila, tacnije tockasa  :hahaha
U pitanju je BTR-80A, dobro poznata Zvezdina maketa.
Od "dorada" promenio sam sve rukohvate po vozilu, jer su plasticni bili potpuno neupotrebljivi, ubacio par zicica i to je to.
Farbana je Akan tenkovskom zelenom i radjena je neka blaga (skoro neprimetna) modulacija sa svetlijom nijansom iste.
U sustini, maketa je bila davno gotova, pa sam je skoro koristio kao testbed za isprobavanje AK efekata (udarih mu rdju i tamo gde treba, a i tamo gde ne treba).
Silvering je uzasan i kvari opsti izgled vec lose makete  :hahaha

Ja sam delimicno zadovoljan, s obzirom da je prvenac.
Komentari dobrodosli  :cheers
MK "Oluj"

yogi

Ma super je ovo,a kako si tačno ''zahrđao'' auspuh lonce ??? Kako i čime ???
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

Goran A.

Lepo izgleda mada si preterao sa rdjom na auspuhu. Bilo bi mnogo bolje da to umanjis.

Ćomi

Super je to sve...Nema sekiracije  ;)

Pozz,
Ćomi
No signature.

Dima-RUS

Добар резултат, али су точкови такође морао да уради нешто. Они изгледају као сасвим нови :)

Mikoyan29

Quote from: yogi on 22-05-2013, 23:08:42
Ma super je ovo,a kako si tačno ''zahrđao'' auspuh lonce ??? Kako i čime ???
AK interactive heavy rust effects....slazem se s' tim da sam preterao, ali, ionako mi je ovo test maketa, pa sam hteo da vidim kako, sta   :zvizduc
Inace, mozda cu uzeti I dodati efekat blata po gumama...
Drago mi je da vam se svidja, iskreno to nisam ocekivao  :lol
MK "Oluj"

yogi

AK interactive heavy rust effects......

A 'di si ga pazario ???

Čime nanosio tj.kako ???

Mikoyan29

Quote from: yogi on 23-05-2013, 22:28:19
AK interactive heavy rust effects......

A 'di si ga pazario ???

Čime nanosio tj.kako ???
UU to jos prosle godine u Mosonu, nabavio bas gomilu njihovih proizvogda, i to je tako stajalo, dok nisam uzeo da probam  :naughty
Klasika, cetkica, razredjivac......naneses, pustis malo da se osusi, onda skines razredjivacem i ostavis koliko ti se cini da je dovoljno  :violin
MK "Oluj"

yogi

E jesam glupav !!!!! Mada sam imao dramatičnu situaciju sa vremenom pred ovogodišnji Moson. pa ne stigoh da malo više problejim netom. Na sve to sam sad u Mosonu pa npr.na 3 štanda berze video baš lep asortiman te firme AK interactive.