PJP i OVK 1/72

Previous topic - Next topic

Mixon

Naravno, ručni rad!
Znam BALDERe fali mi wash!  ;D :P

Balder

Sem WASH-a :D mogao bi da slikas iz daljine onu prvu sliku da imas bolji fokus, a i da vidimo kako sve to izgleda :) inace, odlicne maskirne uniforme za skalu :)

iguanac

Je bih preporucio humbrolovu gunmetal za oruzje - ovako izgleda mnogo niklovano! Ili dooooobroo razredi crnu pa predji preko one silver. Da pogadjam - US spec forces - vietnam, kalasi od Vijetnamaca i Spetznac? OVK je pravljen od Vijetnamaca i Muslim warriors? A mitraljezac je matchboxov NATO paratroops?
Lep rad, dosta konverzije....
svaka cast!
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

Balder

Pa mislim da bi metalni delovi bez problema mogli da se oboje u najobicniju crnu, i posle eventualno drybrushuju srebrnkastom ili gun metal bojom...

Mixon

Iguanac, pogodio si, mada ima delova i od modernih Nemaca, glava policajca sa sačmarom je od nekog rimskog baje...
OVK sa ''mašinkom'' je ESCI kombinacija NATO Italijana (gornji deo tela) i Vijetnamaca (donji deo tela).
Dobro, nisam ih skroz završio, tako da će metalni delovi sigurno biti zatamljeni...
PJP puškomitraljezac je REVEll moderni Švaba sa sitnim izmenama.