Rackham, Cynwall Nova, 28mm

Previous topic - Next topic

Balder

Jedna od najtezih figura koju sam bojio... Iako sam na nju potrosio svega 6-7 sati, bilo je to veoma mucnih 6-7 sati :)

Najveca greska mi je bila sto sam prvo sklopio celu figuru, zbog cega sam posle imao velikih problema sa pristupanjem odredjenim delovima za highlight i sl...

Nove su veliki roboti, borci, Cynwall vilenjaka... Nazalost, ne mogu da stavim fluff sa sajta, jer je na Francuskom jeziku...

Sto se tice visine figure, nesto je niza od 6 cm-a... (od stopala do vrha ove pundje na glavi)

Dada

Nice goldy... sta je on bio ??? Killing machine ??? >:D >:D >:D ;D
Veoma lepo uradjeno

Balder

Da... bas pravi Killing Machine :)
Hvala na komentaru :)

Aki

ala si je odradio.....svaka ti cast

Hammond_Lord

Svaka cast, Danko, bas si iskoristio tih 7 sati do maksimuma! Ne znam da li su lepsi prelazi na oklopu ili oruzju!  :)

rodeo

Zlatni covek sa cetri ruke udara sve u glavu krv da ti napravi na nos!
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Momcha

Ovo je super.Mozes li da stavljas vece fotke,bilo bi super videti vece.

Balder

Mogu, ali je problem sto se na sajtu gde kacimo figure za ocenjivanje dobijaju mnooogo losije ocene sa vecim slikama, pa onda uvek uploadujem jednu sliku, i to u velicini koja najbolje oslikava original (cca. do 2 puta vece od originala)... Ali videcu da za jedan od buducih radova stavim i jednu vecu sliku...
Hvala na komentarima :)

Srdjan

Balder hajde bre napravi neku losu figuru smorio si vise sa ovim perfekcijama  :P Svaka cast majstore  ;)

milanco

super rad a figura je fantasticna BRAVO 8)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju