AH-60L DAP Black Hawk Academy 1/35

Previous topic - Next topic

yogi

Letelice ne radim iskreno ni u 1/48,a kamoli 1/35.E sad što ovo pazarih,jedan od 5 filmova kojih sam u životu naj... pogledao ''Black hawk down'' jel vam sad jasno ??? Ovih Hawk-ova u 1/72 mislim da imam u svim verzijama.Jedino sa čime sam odskočio u helikopterima,a još u 1/35 je UH-1N tj. civilno rečeno Bell 212 od Panda modelsa.Moćnu stvar sam dobio za malo para.A na ova dva heliša ...onanija. Elem slike će kaz'ti same.Meni sve izgleda WOW,jedino kada sam spojio polutke biće boga mi gitovanja.Isto tako i oko kabinske tj.šoferke.
Ajmo:

Uploaded with ImageShack.us

U načelu ne kupujem maketu dok negde ne nađem recenziju,ali što ne imati svu foto-arhivu kada nam je tehnologija omogućila i to podeliti sa drugima.
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

rodeo

Jel` se hvalis ili radis?  :) Ajde sklapaj to lagano, volim ovakve projekte.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Pedja

кол`ки је мајко мила, и ја једва чекам радове :super

Ziggy

E moj Yogi, ja sve helikoptera sto imam, imam u 1/35, neznam tacno ali oko 10-15kom, a defnitno najveca dva su Mi-8/17 i Mi-24, cak veci i od Chinooka u 1/35 :-) . Najmanji je Little Bird od Dragona. Imam nesto i u 1/48 ali to je ono sto ne postoji u 1/35, i imam npr Mi-26 u 1/72 jer nemogu ni zamisliti tu mrcinu u nekom vecem merilu. Cak sam uspeo da nabavim neke resinske setove pilota i posada u 1/35, jako skupi i retki, pa cu ih kopirati u resinu da bi imao komplet posade za sve ove silne helije :-) . Srecno s radom tog lepotana, javi ako ti bude trebalo nekog referentnog materijala. E da , skoro nabavih i Bell 206 Jet Ranger u 1/32  :super
Mercenaries never die, they just go to hell to regroup!

yogi

1.Preko pola godine ne radim ništa,kriza identiteta prva u 38 godina starosti,preispitivanje nekih životnih istina.
2.I 1/72 sa kojima petljam nemam više gde držati (naravno da g-đa nema nimalo razumevanja za moj hobby),ne vredi moram se vratiti švaleraciji.
3.I da se usudim u 'vakav projekat,ja ovo nemam gde turiti ili ga spakovati i nekom ''pokloniti'' na čuvanje.
4.Moja definicija je prosta : trenutno se bavim kolekcionarstvom maketa,
5.Airsuba svaka čas' za predlog sa ecerajem .Za ovo vredi maznuti.
6.A i ovaj link što nakači,j.b.t. kakva ludorija !!!!
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)