Figure

Previous topic - Next topic

Ćomi

A cisto da budem prisutan u svim temama.... ;D ;D
Devojka mi je na putu pa sam se razradio ovih noci...

Figure sam kupio u Moskvi u nekoj radnji sa suvenirima,po nekoj smesnoj ceni...Metalne su i deluju sasvim ok...

Dajte neku sugestiju kako da izguram ovo do kraja na valjan nacin ???
No signature.

Hammond_Lord

Cao Comi!

Figure dolaze od firme Lead Warrior iz Rusije, a pored toga sto su izuzetno detaljne, nisu mnogo ni skupe. 
Za pocetak, figure ne izgledaju lose, a na kraju verujem da ce izgledati sasvim fino...

Sto se obe figure generalno tice, ne bi bilo lose da uradis wash sa nekoj malo tamnijom braon bojoma po rukama i licu, zatim da malo blendujes sa nekom tamnijom nijansom od osnovne boje koze i na kraju sledi finalni highlight(bela+osnova). Izbegavaj da koristis cisto crnu ili belu boju, vec ih uvek pomesaj sa nekom tamnijom (braon ili sivom), jer sa cistom crnom radi senku, a sa belom highlight.

Za zastavu koju nosi samuraj, konsultuj internet,pa mozes da nadjes neku istorijsku koja bi ti najvise odgovarala. Vitez izgleda ok, samo obrati paznju na oci.

Ćomi

Hvala na uputstvima,gledacu da ispratim receno mi pa cu postaviti napredak...

A sto se ociju tice,vitez mi ima Rocky Balboa izgled  :D :D Svestan,popravicu
No signature.

Ćomi

Quote from: Hammond_Lord on 22-05-2007, 12:42:28
Figure dolaze od firme Lead Warrior iz Rusije, a pored toga sto su izuzetno detaljne, nisu mnogo ni skupe.  

Hvala jos jednom za Ime firme,nasao sam ih na netu,i obzirom da primaju Diners,nisam odoleo a da ne porucim par figura...
Kazu-za 20tak dana stize...

Ko zeli da pogleda sta sve imaju u ponudi a mrzi ga da trazi po netu,evo linka

http://www.leadwarrior.com/index.html

P.S.  izvinjavam se ako je ovo pomalo off topic
No signature.

Hammond_Lord

Taman posla da je OT, LW ima sirok dijapazon figura iz razlicitih istorijskih perioda, tako da verujem da ce svako naci nesto sto ga interesuje. :)

Ćomi

Eto jos malo figura u radu od mene...35ca

Nadam se da je napredak vidljiv...
No signature.

Ćomi

Stigle figure  ;D ;D ;D

Rekoh da podelim sa vama sta je doslo,posto ce mi trebati malo pomoci oko referenci...

Primetni su moji afiniteti prema samurajima...Jako puno detalja,videcu kako ce mi to leci ali,na kraju ce se sigurno isplatiti
No signature.