Fujimi F-4N Phantom II, VF-111, USS Roosevelt - GOTOV

Previous topic - Next topic

zolle

Dok se susi lak na Intruderu, da najavim sledeceg ucesnika kampanje  :super Jos jedan Fantom, mada ovog puta u bojama nakon Vijetnamskog rata  :jok

a na ovom linku je konkretna letelica, NM200, BuNo153012 ... sajt ne dozvoljava da skinem sliku  :cry
http://www.markstyling.com/f_4general.htm

maketa je Fujimi, a dekali Hasegawa, dobijeni nesebicnim angazovanjem kolege Tomcat-a  :god
Dokon mozak, djavolja igracka !

relja

Svaka čast onome ko je radio livery desin za američki mornaricu 1960-tih i 70, pre prelaska na "50 nijansi sive".
Kao da je mislio na maketare, stripove... :)

Evo te slike:
"Nema te sportske aktivnosti niti seksualnog uzdbudjenja koje može tako da ubrza rad srca i podigne pritisak kao saznanje da je jedan deo makete u radu - nestao"

zolle

zolle

Evo, pocelo je ... sklopljen trup, krila, kokpit ... prckao malo oko sedista. Neznam dali je to tipicno za Fujimi Fantome, ali moja maketa je odbijala da se sklopi bez problema, ali ja sam bio tvrdoglaviji  :naughty

sutra idu kit i smirgla, pa ce biti jos fotki !

zolle

Palo farbanje, veceras krecem sa dekalima, pa prljanjac i naoruzanje ... farbamo sprejevima, nesto cetkica,a paneli grafitna olovcica  :zvizduc

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

zolle

relja

"Nema te sportske aktivnosti niti seksualnog uzdbudjenja koje može tako da ubrza rad srca i podigne pritisak kao saznanje da je jedan deo makete u radu - nestao"

Tomcat

Ajd I ovde da ti kazem- popravi vetrobran  ;) Sve ostalo OK  :super
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...