M-ATV MRAP 1/35 Panda

Previous topic - Next topic

Suhoj

Posle duzeg vremena i neko vozilo da zavrsim
M-ATV vrlo interesantno vozilo i pre svega ogromno (slikao sam bas u poredjenju sa Humvee-jem da se vidi koliko je tu cudo a izmedju ostalog i od Tigra je cak visi).
Maketa je jako komplikovana za rad i dosta delova se ne uklapa dobro tako da stvarno ima puno posla ali rezultat je bas lep na kraju.
Nisam preterivao sa weatheringom a ove delove sto vidite da nisu zalepljeni to je zbog transporta posto je po narudzbini radjen.

yogi

E šta čo'ek napravi ...... :super
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

Miroslav Š.

http://www.maketarplus.com/
2024. - godina borbe protiv nesklopljenih maketa!

Vladimir

Jako lepo i odlicne fotke  :super
Ф89 НС

Jadgkommando

Odlichan je, interesantno vozilo.   :mjetal Ja sam mislio Kinetic da uvrstim u shtek, pogledacu... i Pandu... a mozda ga i Bronco izbaci kao rebox uskoro.

Pozdrav!

gasha

Bravo mali, pedantno kao i uvek. Naročito mi se dopalo suptilno prljanje odozdo na gore, vrlo efektno deluje.  :super

Dima-RUS

Nice model, congratulation!

medico

lepo izgleda, suptilno prljanje i weathering ... bravo !
pored Hummer-a izgleda kao da je na steroidima.
Nakon onog fijaska sa G-4 rekao bih da ti više leži oklop neko avijacija  :violin

kapetan

Fantastičan rad, kao i svi predhodni. Dopada mi se doza wash-a i uopšte ostarivanja. Generalno mi se sviđa tvoje maketarenje, kvalitetno i prepoznatljivo!

Suhoj

Ma kakvi, za oklop sam jos daleki amater barem u odnosu na nivo koji se meni svidja
Sto se G-4 tice ko radi taj i gresi  :zvizduc Vise volim 48ice da radim jednostavno :)

KuKLiNsKi

meni do sad najljepša panda koju sam vidio... realan i smiren weathering baš ko na pravom