Panther ausf A Tamiya 1:35

Previous topic - Next topic

Neca i Misko

Maketa iz 1969 i odlicna za rad s obzirom da je toliko stara. Uzivao sam dok sam je radio. Treba da se dorade malo neke stvarcice ali nista specijalno. Uradio sam alke za vucu napred i nazad od spajalice. Sajle sam isekao i odvojio samo njihove krajeve, a sajle su od najlona za pecanje, 4-5 upletenih komada. Stakla od periskopa su napravljena od micro kristal kleara. Gusenice nisu bas najsrecnije, ali sam pocetnik za tenkove pa sluze. Morao sam da ubacujem stiren iza gusenica da se ne bi videla unutrasnjost tenka. Kod motora ima neki otvor za koji nisam znao da nema deo dok nisam sklopio tenk, pa nisam stavio stiren. Mrezice preko otvora za motor sam pokusao da napravim ali onda ne bi mogla da se stavi kupola pa sam ih poskidao. Koliko sam shvatio, kamuflaze je stavljao kako je ko stigao, pa sam ja izabrao ovu sa ovim dekalima. Boje tamiyine, wash domaci i tamiyin dark brown.

PzKpfW

Lepo,lepo  :bravo
Nego mogao bi malo da zaprljas ove gusenice na bocnim stranama,nekako mi izgledaju previse cisto.

milanco

Lep rad svidja mi se, pedatno uradjen. Ja bih samo malo vise to zamusavio nekako mi je mnogo cist ;)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Neca i Misko

Hvala, kolege :)
Nisam hteo previse da prljam, plasio sam se da ne preteram. Radim avione, pa nisam navikao da toliko prljam :)