Mosonmadjarovar 2015.

Previous topic - Next topic

Boki

Quote from: medico on 22-03-2015, 13:53:12
mali tip : 1. ja kupim 20-30eu  sitno u menjačnicama obično ih prodaju 10-15% jeftinije , nije neka ušteda ali dobro dođe kod plaćanja na berzi
Pretpostavljam da misliš na naše menjačnice. Ispravi me ako grešim.

2. memorišite kurseve : forinte , zlota i kruna da se lako preračunate za cenu takođe česi i poljaci znaju da zakinu kada preračunavalu kurs u forinte tako da tražite cenu u Forintama i u  EU  nekada je ušteda i po 3-4 eu na maketi  !
Slažem se. Moja preporuka je da koristite neku android aplikaciju za konverziju valuta.
Ja konkretno koristim ovu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easy.currency.extra.androary
Besplatna je, ima gomilu valuta (uključujući i dinar, evro, kruna, forinta, zlot) i ažurira se čim se povežete na internet.

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

Pedja

Имао сам добар план, још јесенас, скоро да сам се организовао, али... и овај пут пропуштам одох у Аустралију.

Ziggy

Mozda bi i ja isao ako se nadje neka ekipa?
Mercenaries never die, they just go to hell to regroup!

medico

Quote from: Boki on 22-03-2015, 14:19:37
mali tip : 1. ja kupim 20-30eu  sitno u menjačnicama obično ih prodaju 10-15% jeftinije , nije neka ušteda ali dobro dođe kod plaćanja na berzi
Pretpostavljam da misliš na naše menjačnice. Ispravi me ako grešim.

ne grešiš, kupi kovanice kod nas !

SASA

Mogu li urednici da postave jednu temu u kojoj bi se prijavljivali oni koji bi zeleli da idu,pa da nesto iskombinujemo medjusobno.

milten

MK "Narednik Mihajlo Petrovic" Nish
http://nmpnis.wordpress.com/

Mikoyan29

Budzet je spreman, hotel rezervisan!
Jos samo da upeglam dioramu i idemo! :cheers
MK "Oluj"

medico

Eduard je od danas organizovao 15 % popusta za Pre-orders For Moson Show 2015 : http://www.eduard.com/news/pre-orders-for-moson-show-2015/

tripko

Samo da napomenem da gunze hemija nije moguca da se naruci preko njihovog online shop-a kaze: "This product is not available for purchase to your country"
Zato im spisak treba poslati preko mail_a , ja sam se prosle godine zezao sa time.

medico

Quote from: tripko on 31-03-2015, 00:14:34
Samo da napomenem da gunze hemija nije moguca da se naruci preko njihovog online shop-a kaze: "This product is not available for purchase to your country"
Zato im spisak treba poslati preko mail_a , ja sam se prosle godine zezao sa time.

baš sam im malo pre poslao poruku, varijantu preuzimanja su stavili kao 33 korak poručivanja umesto da se to  odmah u 1. koraku potvrdi !

medico

evo i jutrošnjeg odgovora od Eduarda:

Dear Sir,

Gunze products will be availiable for purchase on Eduard stand in Moson, the preorders for these products are not possible.

Thank you for your understanding.
Have a nice day.

Petra Solcova

SASA

U prevodu doji,vidi,kupi.Ima li nekoga ko bi hteo da ide pa da napravimo neku organizaciju?

Ziggy

Ovaj pre order popust  je bezveze, kad ce na standu u Mosonu svakako biti popust, bar je tako bilo 2012 kad sam ja bio. Nego gdje ima da se zkine eduard katalog za 2014-2015?
Mercenaries never die, they just go to hell to regroup!

batana

Jel moze mozda nekim slucajem neka porudzbina da se donese?

yogi

U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)