1/48 Eduard MIG-29UB

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Ma znam ja sta je dobro ali brate gde 50-60 evra za 1:48 maketu.Previse je to za moj budzet.

matilda

Uzasni uzas i to dvosed.
meni se taj akademac razvlacio jedno 3 godine po stolu dok nisam zavrsio.
sklepa je zahtevala po tube gita, nesto miliputa i dve table jace smirgle.
samo polako, i sad kad si vec uzeo da ga radis,uradi ga kako bog zapoveda.
nemoj da zaboravis da kratis malo noge , jako visoko "sedi" pozadi.
Sad bi ti ja nanizao celu listu, al bolje da cutim.
nagrada za trud je sto na kraju stvarno verno docarava mig 29.
samo hrabro.

stevan

SASA

Danas sam malo radio,postavljena krila,vertikalci,naravno jos smirglanja i gitovanja.....Svaki put kada pregledam maketu,vidim da bih negde mogao jos malo da zagitujem ili presmirglam.Valjda cu je nekada zavrsiti :cry

milan78

Znas kako velika maketa velika muka!U odnosu na onu 21cu ovo je veci zalogaj.Akademac sa resinom i ecerajem...polako samo!Bice bombona! :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

SASA

Pa nije toliko velika maketa,kolika je muka  :hahaha

SASA

Danas sam odradio sedista,naravno opet sam neka mesta presao MR.surfacerom,pa sutra opet malo smirglanja.

milan78

Sve to kul itd,ali sediste nema braon tapacirung....

SASA

Ima ih u dve varijante,sa crnim i sa braon tapacirom

milan78

E pa vidi ovako nije ni ista nijansa,prvo koje si pokazao u braon nijansi je drab ne braon,drugo video sam i ja to ali naslon za glavu nikako nije braon.A jos ako radis naseg nikako nije braon tapacirung.

SASA

Nije nas posto nemam dekale.A u sastavnici stoji ova boja,videcu jos po slikama,to nije problem prefarbati.

matilda

Nemoj da pratis sastavnicu, sve to usastavnici je suntavo i poslovicno ne tacno.
Dobar si, ide ti.
muka je, sta god da uradis, moras jos neto pored da ispadne kako valja...
samo napred.

SASA

Konacno sam dosao do farbanja,posle mnoooogooo smirglanja i gitovanja.Necu ga vise dirati,kako je tako je.Sada je na redu kamuflaza odozgo.Moram jos da vidim da li da maskiram ili da prskam slobodnom rukom.Mada mislim da im prelazi boja nisu bili bas ostri.Ako neko nesto primeti neka kaze ako me ne bude mrzelo da popravim :zvizduc
Ofarbao sam i naslone na sedistima u crno.Ovaj deo na izduvima uzivo ne bljesti kao na slikama,na slikama bljesti zbog svetla.

SASA

viper

Kako si radio kamuflažu  slobodnom rukom ili?
Meni izgleda dobro

SASA

Slobodnom rukom,ali ovo je samo prva boja,posle ide jos jedna.Malo prljanja i videcu mozda wash.