KV-1 Trumpeter (1/35)

Previous topic - Next topic

Boki

Moja prva završena maketa u 1/35. :D
U pitanju je Trumpeterov KV-1. Boja je Revell 363 osvetljena žutom. Lakiran je Prontom, a čiping je rađen Humbrol 53.
Prljanje, filteri, wash i ostale zafrkancije su posledice eksperimentisanja raznim Vallejo i AK proizvodima.
Izvinjavam se što su neke slike duplirane, ali slikane su sa i bez blica. Sa blicem se bolje vide detalji, ali bez njega su realnije boje. Moraću malo da eksperimentišem sa svetlom. ;)

Sve u svemu, mnogo zabave i pravog uživanja u radu.
Pozdrav svima.  :cheers

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

SASA

Kakva je maketa za rad?Da li si koristio vinilske gusenice ili one druge iz delova?

Boki

Nemam mnogo iskustva sa razmerom 1/35 (ovo mi je druga maketa u toj razmeri, a prva koju sam završio), ali sam zaista uživao u radu. Delovi se odlično uklapaju, nema mnogo viška plastike, a daju i neke opcione delove (dodatne oklopne ploče, na primer). Jedino nema mnogo opcija što se tiče dekala, ali to nije nikakav problem s obzirom da i onako nisu mnogo šareni. ;)
Gusenice su plastične iz delova (ne vinilne) i lepljene su pre farbanja.

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.

rodeo

Odličan rad! Svidja mi se sto nisi upao u zamku ekstremnog weatheringa.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

dragan_mig31

Odlicno izgleda.Meni se bas svidja.

Boki

Hvala najlepše.

@rodeo: Inspiracija mi je bio upravo tvoj T28. Fantastičan je i nadam se da ćemo ga uskoro videti među završenim maketama. ;)