Ferdinand-Italeri 1/35

Previous topic - Next topic

SASA

Dugo nisam postavljao radove na forum,pa reko malo da osvezim.Stara Italerijeva maketa.Uradjena uglavnom OOB,dodata sajla od bakarne zice.Jos uvek eksperimentisem sa svetlom pa slike nisu bas najbolje.

Lykos

A sad bi mogao Drragonov Tauchpanzer

SASA

Lykos

Sve se moze kad se zeli i hoce, :super

Ćomi

A cime slikas makete ?

Pozz,
Ćomi
No signature.

SASA

Slikao sam sa canon eos 1200d.

boom.boom

Ovaj mi je nekako najbolje ispao u serijalu, verovatno zbog šeme. Baš si ga opravio za 10ku :bravo!!! A podloga samo što ne počne da raste :naughty! Aj napiši pls koju reč o podlozi...šta, kako,...ona trnjika...?
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

SASA

Hvala,za komentar.Podloga je napravljena od gipsa,ofarbana slikarskim uljanim bojama i malo pigmenata u prahu.Preko toga beli lepak,posut finom piljevinom,prosejano kroz cediljku za caj(kod brace kineza 100 kinti).Ona visoka trava radjena od dlaka sa neke stare molerske cetke i od kudelje(ono sto vodoinstalateri koriste za dihtovanje).Preko piljevine sam posuo mlevena vlakna kokosa(stari mlin za kafu).Ta vlakna sam uzeo u garden centru,tvrdo su presovana u obliku diska i stavljaju se preko zemlje u saksiji da cuvaju vlagu.Ono malo drvce je neki korov,nabrao sam punu kesu,bas je zgodan za neko zbunje i sl.Eto,to bi bilo to otprilike,ako treba jos nesto pitaj.

SLAYER

I po meni je ovaj najbolji u nizu od tvoje tri poslednje makete.
Koju si boju koristio za zutu? Negde deluje zelenkasta, negde suvise zuta.
Sa kog je ratista?  :)

SASA

Koristio sam gunze h 403.Trebao bi da bude sa istocnog fronta.JOs eksperimentisem sa svetlom i slikanjem pa zato boja varira.

boom.boom

Quote from: SASA on 25-03-2016, 21:58:13
Hvala,za komentar.Podloga je napravljena od gipsa,ofarbana slikarskim uljanim bojama i malo pigmenata u prahu.Preko toga beli lepak,posut finom piljevinom,prosejano kroz cediljku za caj(kod brace kineza 100 kinti).Ona visoka trava radjena od dlaka sa neke stare molerske cetke i od kudelje(ono sto vodoinstalateri koriste za dihtovanje).Preko piljevine sam posuo mlevena vlakna kokosa(stari mlin za kafu).Ta vlakna sam uzeo u garden centru,tvrdo su presovana u obliku diska i stavljaju se preko zemlje u saksiji da cuvaju vlagu.Ono malo drvce je neki korov,nabrao sam punu kesu,bas je zgodan za neko zbunje i sl.Eto,to bi bilo to otprilike,ako treba jos nesto pitaj.
Uf sjajno :mjetal! Izgleda ko neki profi maketarski materijal a ne piljevina, kokos, mlin za kafu...!!! Prvom prilikom probam ove materijale. Hvala ti puno Sale :super!
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"