IX Novogodišnji kup

Previous topic - Next topic

Alex.Scale.Modeling

Bilo je sjajno!!!  :bravo Odlicne makete, dobra posecenost, berza skroz kul... Cast mi je sto sam mogao da pomognem na kraju, pa se vidimo i sledece godine, kada planiram da konacno pocnem da ucestvujem sa svojim radovima, a onda se drž'te! ;-P

drug stari

Probaj na 064/9298532, Velja.

AcaDinic

Noć je prošla i svanuo je novi dan pa još ponedeljak. :headbang
Strasti su se stišale, uzela se po koja medalja, nakupovalo se sijased makete. Uvek će da postoji po koja zamerka na sudisku arbitražu ali je to sastavni deo takmičenja, tako da ni ovo nije bilo izuzeto. Ono što treba da nam ostane u sećanju je, složiteće se, je odlična organizacija i prelepo druženje.
I na kraju sve u svemu ne mogu a da ne citiram Klostermana.
"Veliki cirkus je otišao.
Publika je bila zadovoljna. Program je bio dosta bogat, izvođači nisu bili tako lioši a lavovi su proždrali ukrotitelja. Za porodičnim stolom još nekoiko dana pričaće se o velikom cirkusu. I kada sve bude zaboravljeno – fanfare, lepe uniforme i vatromet – na seoskom trgu ostaće još krug od strugotine i rupe od kočeva.
Kiša i zaborav izbrisaće brzo njegove tragove.
Moji drugovi i ja koji smo preživeli Veliki Cirkus ,,srećom" nismo razumeli i to će biti naša jedina nagrada.
Mi pripadamo opštem neskladu ... mi smo delovi velike i ne završene građevine. Treba će više mira, više vremena i više udaljavanja da bi smo otkrili njegovu celinu."
:cheers

Ćomi

Kolege,
kako se moja maketarska aktivnost svela na googlanje i posecivanje ovih par dogadjaja, evo da isto podelim sa vama...
Program za resize, kao i Photobucket imaju neku svoju logiku pa su slike malo po redu, malo po neredu... :headbang
Ima i mutnih, svakakvih.
Ali necete zameriti, nadam se.

Pozz,
Ćomi.

No signature.

rodeo

Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

boom.boom

"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

iguanac

One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

Warhawk

Quote from: rodeo on 12-12-2016, 11:05:38

Kako je napredovala tehnologija, tako su nam sve manje razmere figura postajale dostupnije...
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'

mcaslav

Dragi prijatelji i kolege,
još jedan Novogodišnji kup je za nama.

Hteli bi da vam se zahvalimo što ste ga svojim modelima i posetom učinili posebnim: 140 maketara iz 13 zemalja se takmičilo sa 471 maketom, pored kojih je bilo dodatnih 122 na izložbi.

Zahvajujemo se svim našim sponzorima na podršci, a posebno dvojici kolega koji su fenomenalno predstavili svoje veštine: Ozguru Guneru i Janisu Papolakosu.

Do sledećeg kupa - srećna vam Nova maketarska godina!

:cheers
Ništa nije toliko neizbežno kao greška na koju je došao red!

Sneni

Bilo je fenomenalno, zaista odlično takmičenje i vrhunsko druženje. Mi smo morali da odemo malo u žurbi, pa se nisam stigao pozdraviti sa svima, pa upućujem pozdrav ovom prilikom  :cheers
To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka

dragan_mig31

Svake pohvale za organizatore.proveli smo se odlicno.Ovo definitivno postaje najbolje takmicenje u regionu.Vidimo se i sledece godine.Evo nekoliko fotke od mene.

https://www.facebook.com/pg/maketarskiklubskopje/photos/?tab=album&album_id=1438602739514043

Santacruz

Izgleda, da ste se imali super! Čestitke organizatorima! Pitanje, tražim rang listu.... postoji?

mcaslav

Ništa nije toliko neizbežno kao greška na koju je došao red!

Santacruz

PELE

Vidim da je bilo vrhunsko druzenje, sledece godine da bude jos vece i bolje !  :cheers