Italeri 1/72 M113A1

Previous topic - Next topic

iguanac

e deca ti prskala tako! Lepo, lepo sad je kao na slici! Pratim pomno
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

Sandman

:D potrudiću se...da bude još jedna boN(i Đoni...)bona u kolekciji...  8)

Sandman

Pod sam blago zafarbao sa nekom sivkastom akrilnom Lifecolor (odlične za četkanje), a pao je i novi sloj gloss laka.
Slede blagi wash pa finalni sloj laka za unutrašnjost i onda ću da odradim drybrush aluminijumom po podu...

Sandman

Sve je sklopljeno, odrađen je wash, finalno lakiranje unutrašnjeg dela, kao i drybrush podnog dela.

Sledeće je maskiranje otvora na krovu i zadnjih vrata pa ide prajmer...

Sandman

Pao je prajmer - crni Mr.Surfacer....

Sandman

Idemo dalje... pala je kamuflažna Olive Drab (Gunze H304)...

Pedja

Udarilo osveženje napolju pa samo sediš i farbaš,a... Odličan je.

Sandman

Brže se suše boje na ovih prijatnih 666C...  ;D >:D
Hvala  ;)

Sandman

Gotovo!

U proteklom periodu sam odradio lakiranje, polepio dekale, uradio wash, prljanje pigmentima, i polepio preostale delove.
Stakla na farovima sam uradio od Kristal Kleara, a zadnja vrata sam ostavio kao zaseban deo te ih mogu postaviti i u otvoren i u zatvoren položaj.

Slike vuku malo na braon (MIG pigment Vietnam Earth) jer je blic istakao te dodatne nijanse, ali uživo se ipak vidi preovlađujuća kamuflažna  Olive Drab....

Detalji....

Fleška iz Kine, ali tu je negde i Vijetnam...  ;D

Tomcat

Nisam strucnjak za vozila, ali mi se ovaj rad jako svidja, svaka cast!
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

iguanac

Lepo ispade na kraju, svaka čast!
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

draganst

Tako mala maketa a sve ovo sto si uradio... bez komentara sam.  :super :super :super

shone

baš, baš, baš doooobaar
1 : 35