Eduard mig-21 mf 1/144 Vijetnamsko vazduhoplovstvo

Previous topic - Next topic

milan78

Da se prikljucim.Nemam kutiju bice Vijetnamac u nmf semi evo slike delova.
Instagram-Peacockscaleworx

milan78

Danas i juce se malo radilo na maketi.Kokpit i ostali delovi.

milan78

milan78

Legla i farba.Zadovoljan sam.

Nemsy_29

Odlicno mu je legla farba, kako si farbao i sa cim?

Meni je jos uvek prpa sa ovim alufolijama da se zahebavam  :think

milan78

Farbao sam airbrushem,tamiyina enamelka.Ovo druze u duvaljku da stavis prska se vrhunski.A i za cetkicu je dobra.Probao sam je tipa kutije trapa i sl.na drugim maketama.Za ovu razmeru alu folija ne bi mogla.Mada mislim i na vecim bolje boja itd.

Nemsy_29

To za tamiya sam cuo samo reci hvale, nema sta mora se uzeti u kostac i sa tim izazovom zvani NMF. A za alu foliju sam bio figurativan, nisam mislio bukvalno, zargonski ja NMF zovem alu folija  ;D

Jesi prskao neki prajmer?

milan78

A nisam ukapirao.Ne nisam prajmovao.Mrzelo me da se zezam s tim pa rekoh da probam pa sta bude.Ali je super.Vec akrilna Tamiya ima jacu granulaciju i nisam s njom zadovoljan bio.

milan78

Skinuta vecina maski,gloss lak pa dekali.Nije lose  :doh

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

milan78

Зоран 1962

Profa

Odlično izgleda, odlični (nevidljivi) spojevi, samo jedna stvar mi smeta: ako je NMF nema sjajnog laka, ili je srebrni lakiran (kao naš u muzeju)...
Inače MiGovi nisu bili sjajno polirani kao amerikanski mlaznjaci iz tog vremena ;)
Bogu fala što sam Lala! :)

milan78

Da isao bi posle lak kao zavrsnica u nekom semigloss maniru ali avaj maketa je zavrsila u muskulu i ovaj post nece biti zavrsen u vijetnamskoj kampanji.Stigli dekali za nas M tako da eto.A ako neko ima viska ove dekale vijetnamske onda drage volje bih kupio.