Dunav1255- Maketarsko takmicenje Novi Sad 24.3.2018.

Previous topic - Next topic

Pegi

Jos jedna informacija vezana za takmicenje. Dexy co zastupnik Revella za Srbiju ,  nagradjue tri najbolje makete na takmicenju "Dunav 1255" po njihovm izboru. Nagrade su naravno makete Revell. Nije potrebna posebna prijava za ovu kategoriju. Organizator ce na osnovu prijavnica razvrstati makete po proizvodjacima , tako da svaka prijavljena Revell maketa ucestvuje .

Fredi

Jel se najavio neko od prodavaca gvozdene galanterije i dodataka da ce doci?

Deranius

Rok za online prijave istice veceras u ponoc te molim one koji su hteli da prijave makete na ovaj nacin to i urade do ponoci. Posle toga je moguce jedino papirnato prijavljivanje na licu mesta.  D:)

Koliko je meni poznato od trgovaca dolaze M-Hobby i Aeropoxy, plus sta ko prodaje iz svog steka....

Pegi

Ostao je jos jedan dan  do otvaranja  maketarskog takmicenja Dunav 1255 ili jos dva puta da spavam i eto me na Dunav 1255. Sve je spremno i sto se nas organizatora tice  , takmicenje moze da pocne.Ocekujemo vas sa dobrim maketama i odlicnim raspolozenjem.Ko nije prijavio maketu on line , naravno da moze to uciniti na samom takmicenju.Kotizacija je 300 din po takmicaru, broj maketa takodje nije ogranicen po takmicaru.Parking pored Prirodnjackog muzeja je 100 din na dan. Otvaranje izlozbe fotografija Vek Flotile u Novom Sadu planiran je za podne .Poseta hodnicima Tvrdjave planirana je za oko 13 h(300 din) a prijave i informacije su sa prijavama makete ili na mail peggi@ptt.rs .Vojska Srbije ce takodje biti na nasem takmicenju predstavljajuci svoju profesiju i svoju opremu.KOV i Ronioci RF .Parking  na platou ispred Muzeja Grada na Tvrdjavi je besplatan. Sudije Na Dunav 1255 su , Sloba, Bajaga,Rade,Deki i Gaja. Za sve informacije smo tu . Vidimo se u Novom Sadu.

Fredi

Pozdrav organizatorima i sve pohvale na ulozenom trudu i zalaganju da sve bude kako treba  :super :super :super kako se dalo videti odziv maketara je bio vise nego ocekivan , kvalitet uradjenih maketa na visokom nivou, propratni program ( pogotovo obilazak Petrovaradinske tvrdjave ) odlican , sve u svemu odlicno. Vidimo se o5  :cheers

drug stari

U ime M.K. "Dr. Vladimir Aleksić", kao i svoje lično, zahvaljujem se organizatorima na odličnom ambijentu, i dobrom druženju.

Sandman

U ime BMK ekipe zahvaljujem se drugarima iz MK NS na gostoprimstvu i organizaciji još jednog izdanja Dunav 1255.

Maketa je ovog puta bilo zaista poprilično (oko 320 takmičarskih beše?), a što je najbitnije, kvalitet istih je bio jako dobar - imalo je dosta toga lepog da se vidi.
Pohvalio bih izbor nove lokacije održavanja takmičenja - obzirom da je vreme poslužilo i bio je lep i sunčan dan, stakleni krov Pokrajinskog zavoda je dao takmičenju onaj "Mošonski" šmek po pitanju osvetljenja - ko je bio do sada u Mošonu na staroj lokaciji znaće o čemu pričam!

Sve u svemu, jedno lepo maketarsko druženje, nadam se da će naredno biti još bolje, mnogobrojnije i još kvalitetnije.

Pozzzz,
S.

Pegi

Hvala svima koji su dosli da uvelicaju nase takmicenje svojom posetom i svojim maketama. Specijalna zahvalnost onima  koji su omogucili da se ovo takmicenje odrzi: Ljudima iz Prirodnjackog Muzeja  , Vojsci srbije , Dexy  co , Zvezdi i Italeriu. Posebno hvala momcima (podmlatku kluba) koji su bili od velike pomoci  pomoci oko prijava.
Bilo nam je veoma drago i dirnuti smo tolikim odzivom maketara iz  Srbije  , regiona i sire koji su dosli da podrze nase takmicenje. Potrudicemo se da sledece takmicenje bude jos vece i bolje. Bilo je nekih manjih propusta od strane organizatora ali se nadamo da oni nisu uticali na opsti utisak.
Nekoliko fotografija atmosfere  dok Rade ne napravi zvanican izvestaj.

milan78

Cestitke ljudi.Drago mi je da vidim toliki broj maketa,a samim tim zao sto nisam ja dosao.Nemam izgovor :headbang :headbang :headbang
Instagram-Peacockscaleworx

dragan_mig31

U ime Skopskih maketara hocu da se zahvalim organizatoru na ovo odlicno takmicenje,provod i atmosferu.Hvala vam za sve a mi jedva cekamo da vas opet posetimo.

pedjolino76

Hoce biti neki slika jos posto nisam mogao doci ,nisam bio u zemlji.

Messerschmitt

Sjajno organizovan tamičenje i sve čestitke organizatorima  :super

dragan_mig31

Quote from: pedjolino76 on 26-03-2018, 19:53:13
Hoce biti neki slika jos posto nisam mogao doci ,nisam bio u zemlji.

Pogledaj ovde.Ima bar nekoliko galerije

https://www.eastmodels.sk

Pegi

pedjolino76

Svaka cast zao mi je sto nisam bio al nadam se sledeci put cu biti tamo.