M-60P MEDEVAC, Triglav model 1:35

Previous topic - Next topic

gemini

Šta reči o ovoj maketi. osim da je resinska sa željom, da jednog dana postane i kvalitetna. Iako, od onih prvih pokušaja, ova serija je mnogo bolja, ali još ima rezerve. Ovako kroz rad nailazio sam na probleme, koje sam odklanjao sa sitnim ispravkama ili samogradnjom. Poseban problem je hodni deo, koji baš neće da bude u liniji, zbog toga sam ga ovako ukalupio. Ima tu još mnogo da se radi, čak na fotografijama vidim gde bi moglo da se popravi, ali evo, bitno da se radi. Evo fotki pa raspalite sa kritikama.
http://s1075.photobucket.com/user/korlek/slideshow/M-60P%20Triglav%20model

medico

Sasvim lepo to napreduje , znaš da sam ga i ja radio u standardnoj varijanti tako da razumem o čemu pričaš. 
Kao i svaki rezinac više ili manje zahteva: strpljenja,  dorade i samogradnje. Kako bilo mislim da ćeš se sasvim uspešno izboriti  ;)

gemini

Hvala, video sam tvoj rad u Kranju i mogu reći, da si uspeo 100%. Baš kako kažeš, strpljenje i puno dodatnog posla.

gemini

Malo se igram sa polugama amortizera, pošto su PE potpuno neupotrebive. Nije ni to baš sve kako treba, ali sigurno bolje od onih u kompletu.

gemini

Započelo se farbanje, pa dekali i sad sledi malo ulja i pigmenata. Blatobrani, šta da kažem. Digo sam ruke od onih iz kutije i napravio druge iz stirena 0,3mm. Čak je trebalo i prepraviti unutrašnje stranice, tako da je lepo seo oko bočnih prenosa napred i lenjivca pozadi. Evo sličica napretka.