VW Beetle 1970 Revell 1:24

Previous topic - Next topic

draganst

Pozdrav maketarima od amatera  :super,
posle ne tako uspesne prve makete evo i druga. Odmah da napisem da ne zaboravim da su boje revelove (ulje) a lak humbrolov. Sve je iz kutije, kako vi to govorite.

U pocetku je sve islo dobro  :D, uklapanje odlicno, delovi, po mom skromnom misljenju, dobri, mozda odlicni. A onda nastaju problemi. Kod sklapanja sam bio grub (i glup) pa sam malo razmazao boje  :hahaha. Neke delove sam lepio super lepkom koji mi je malo ostao na rukama, samim tim i na maketi. Pokusaj da ga skinem bio je  :cry. Ali najveci biser su stakla. Videvsi na youtube-u jedan spot za cistija stakla skroz sam ih us**o. Umesto da budu bas prozirna (?) sad su bas musava.  :headbang Malo sam se zafrknuo kod dekala (pogresno shvacen jedan komentar) tako da linije lajsni su  :lol. Svaka se skola placa. Idem dalje. Dug je put do dobre makete.

:cheers

[/URL
[URL=https://s86.photobucket.com/user/dragan3362/media/2_zpskglrwbgf.jpg.html]

nesha

Al je zato motor odlično ispao...  ;)
Za lajsne na vratima, paaa...hoće kod bube vrata da spadnu malo vremenom, tako da ni lajsne ne stoje ravno.
Šalu na stranu, uopšte ne izgleda tako strašno kako si ti opisao. Samo nastavi, sledeća će biti još bolja. Moselarstvo se usavršava celog života.  :cheers
PS: šteta što nisi stavio kablove na razvodnu kapu. Nije strašno za uraditi, a jako bi diglo motor. Na nekom sledećem

draganst

Hvala na podrsci. Trudicu se da svaka sledeca maketa ima sto manje gresaka.  :super