Eduard 1/72 MiG-21

Previous topic - Next topic

M@rio

Ovo je prelepa Eduardova maketa i bilo je pravo zadovoljstvo raditi je! Ovo sam pravio da bude bis a ne Mf varijanta! Ko je kupio profi pak 70141 kutiju ove makete videće da unutra ima dva izduva dva vetrobranska stakla i još neke delove koji su na spruovima a ne koriste se za Mf varijantu. E pa ja sam ih iskoristio u ovom pokušaju da od Mf napravim bis-a. Dodao sam leđa (grbu) i konus (vrh) od Zvezdinog bis-a i napravio novi usisnik, pošto je to pored motora najupečatljivija razlika. Doradio sam još neke sitnice na maketi, ubacio sam rezinsko KM-1 sedište, ACE eceraj za zvezdinog bisa u kokpit i dadao Master-ovu pitocev. Farban je AK akrilima, a voš i prljanje rađeni su Revelovim setom za vedering...Dekali naravno Lift Here MiGz mix p.4 a stensili iz viškova. Ima još malo da se doradi pa će i ovaj u gotove projekte i na policu!
Slike su tu i nisu baš neke ali...

ova slika je čisto da se uporede razlike

To je to za sada...
Pozdrav,
Mario
M@rio

milan78

Odlicni su.Nema te pa kad se pojavis odmah dva 21.Bravo.
Instagram-Peacockscaleworx

M@rio

Hvala Dragane i Milane!

Tu sam ja, nego me mrzi da slikam... :deadhorse

Pozdrav!!! :caooo
M@rio

Goran A.

Lepo si ga ofucao, odgovara stanju kada su nam avioni ostali bez platnenih pokrivača, biće veoma efektna maketa. Jedino što je višak, to je ona veća fleka na hrbatu iza kabine. Tu je ulivno grlo za gorivo pa nije bilo zamašćeno poput ovih bočnih fleka.

... i naduvaj gume  ;D