Maketarsko takmičenje u Čačku!

Previous topic - Next topic

Зоран 1962

Poštovane kolege po hobiju,MK "Čačak" organizuje redovno godišnje takmičenje u maketarstvu.
Manifestacija će biti održana u prostorijama Doma Kulture Čačak dana 21.septembra 2019-te godine.
Satnica je uobičajena,od 08 do 12 časova prijem maketa,nakon toga sudjenje i proglašenje pobednika.
MK Čačak će sa zadovoljstvom ugostiti sve pridošle maketare uz obavezno obezbedjeno sve što je potrebno da se dočekaju gosti sa strane,osveženje i ručak.
Za dodatne informacije možete se obratiti putem PP.

batan

Dolazimo i ja i ćerka. Prvanovi :super :super

Зоран 1962

Dobrodošli.Mi znamo kako se domaćinski dočekuju gosti.

batan

Naj prijatnije se osećamo kod vas, doček je uvek za pamćenje domaćinski prijateljski ekipa je sjajna, pozivam sve da dođu koji mogu, Čačak nije daleko odakle god da kreneš  :super

Зоран 1962

Quote from: Zoran 1962 on 07-08-2019, 07:52:01
Poštovane kolege po hobiju,MK "Čačak" organizuje redovno godišnje takmičenje u maketarstvu.
Manifestacija će biti održana u prostorijama Doma Kulture Čačak dana 21.septembra 2019-te godine.
Satnica je uobičajena,od 08 do 12 časova prijem maketa,nakon toga sudjenje i proglašenje pobednika.
MK Čačak će sa zadovoljstvom ugostiti sve pridošle maketare uz obavezno obezbedjeno sve što je potrebno da se dočekaju gosti sa strane,osveženje i ručak.

Na takmičenju će biti posebna kategorija "MiG 21, od uvodjenja u Vazduhoplovstvo do danas". Sve maskirne oznake, SFRJ,SRJ,Srbija.

Sheol

Постоји паркинг одмах код Дома културе, али се плаћа. Најјефтинија варијанта, бесплатна, јесте паркинг Суда јер суд не ради викендом. На несрећу, све остало у близини се плаћа. Постоји и могућност да дођете до Дома културе, унесете макете и оставите кола на првом паркингу поред Темпа, то је једно 7,8 минута пешке од Дома културе. Ако нисте долазили раније, радо ћу Вам помоћи око сналажења на релацији, Дом културе, Суд, Темпо...

Profa

Ima li ga prijavnica online, da se skine i popuni kod kuće, il' da nosimo plajvaze?
Bogu fala što sam Lala! :)

Зоран 1962

Quote from: Zoran 1962 on 07-08-2019, 07:52:01
Za specijalnu kategoriju "Mig 21 u našem Vazduhoplovstvu ",Prodavnica M Hobby Beograd  dodeljuje kao nagradu po maketu aviona Mig 21,za sva 3 mesta.

Profa

Quote from: Profa on 07-09-2019, 07:38:22
Ima li ga prijavnica online, da se skine i popuni kod kuće, il' da nosimo plajvaze?
Pošto nema odgovora, pretpostavljam da nema ni prijavnice...
Daklem, plajvaz...  mastiljava, ili može i hemijska?

Profa

Dejan68

Mislim da članove ovog foruma, više interesuje koliko je bilo maketa kao i spisak (nagrađenih), a ne lične impresije. Ali izgleda da jsu one ipak važnije od samog takmičenja.  ::)

Зоран 1962

Botova nikada nikad dosta.Čak i na forumu.