Ford GT 500 Shelby Cobra 1/12 Revell

Previous topic - Next topic

SerbiaModelkits

Pozdrav ljudi evo mene sa konacno zavrsenom Kobrom.Ogroman model i veoma ozbiljan projekat za koji ste imali priliku da ispratite u radovima u toku.Konacno je dosao dan da Zmija zasija punim sjajem.Posle par meseci radova dobio sam sjajan rezultat.Najvise kod svega su me brinula vrata jer su ogromna i teska i plasio sam se da ce malo da se spuste zbog tezine ali 3D stampa mi je mnogo pomogla i zaista je ispalo kako treba.Tu su i svetla tako da je Kobra ful kompletna.Trudio sam se da motor sto vernije prikazem i mogu reci da je 90 posto motora uradjeno kao na pravom automobilu sa svim konektorima,kablovima,posudama za vodu itd .Klijent je zeleo ovu boju i da model bude bez postolja,pa sam morao nekako da se snadjem da negde postavim prekidac i bateriju da bi se to lakse sutra menjalo.Iskoristio sam kutiju za senf prefarbao i top je ispalo.Evo slika gotove Zmije.Nadam se da cete uzivati.Posto ne znam kako da postavim video probacu da postavim linki mog FB profila pa tamo mozete pogledati kako to radi.

how many betta fish
funny old man names
anthropologist salary uk

Evo linka gde mozete da pogledate video kako to funkcionise
https://www.facebook.com/DuleModelkits/videos/2500436220207427/

flanker

Mislim da sam već napisao da mi se ne sviđa ta crna mat. Naravno sve odlično urađeno pa i posao autoelektirčara.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.