BMW E30 M3 1/24 Beemax RESTAURACIJA

Previous topic - Next topic

SerbiaModelkits

Pozdrav svima,evo jos jedne restauracije ove prelepe makete.Nazalost ima ljudi koji nikada nisu imali kontakt sa maketama i misle da je to nista,pa kupe skupu maketu i svojom tvrdoglavoscu zele sami da urade model i upropaste ga lepeci ga super lepkom.Razumem ljude koji imaju volju da se oprobaju u svetu maketarstva,cak sta vise puna podrska za njih,ali ovo nije to.Ovo je klasicno ono nase u sve se ja razumem i da budem automehanicar,stolar,ma 10 u 1 i takvi ljudi me izludjuju.Ako imas zelju ili si zapucao onda kupis nesto jeftino i probas ako to ide super ako ne batalis.A ne da puknes 60 eura za maketu i da je useres super lepkom jer neces ni da kupis lepak koji treba...No nema veze ponovo prepravljam tudja s****a i ovo je poslednji put,sem ako nije ozbiljna svota novca u pitanju.Maketi sam promenio felne i postavio ovaj buragov motor tj nije ni motor nego samo imitacija u vidu poklopca i mogu reci da se sjajno uklopio.
Prvi put sam koristio profi kameru i ovo je potpuno druga dimenzija i konacno se sve moze videti kako treba